Lielveikals «Rimi» atsāk darbu tirdzniecības centrā «Jugla»

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: BNS foto/LETA

Šodien tirdzniecības centrā «Jugla» darbu atsāk lielveikals «Rimi», informēja centra «Jugla» īpašnieces SIA «RCH Management» pārstāvis Raimonds Kairovs.

Viņš atzīmēja, ka līdz ar to tirdzniecības centrs «Jugla» ir pilnībā atjaunojis savu darbu, un visi veikali ir atvērti apmeklētājiem. Plānots, ka nākamā gada sākumā centrā «Jugla» tiks atvērts jauns sporta klubs «Lemon Gym».

Kairovs skaidroja, ka lielākie remontdarbi centra telpās tika veikti jau iepriekš. Atverot apmeklētājiem otro stāvu un atsevišķas tirdzniecības vietas pirmajā stāvā, centrs «Jugla» darbu atsāka vasarā.

«Šobrīd visā ēkā ir pilnībā novērstas ugunsgrēka radītās sekas atbilstoši visiem Būvniecības valsts kontroles biroja norādījumiem. Pēc ugunsgrēka centra ēkā tika veikta tās nesošo konstrukciju detalizēta tehniskā izpēte un rūpīgi izvērtēta ēkas ekspluatācijas drošība. Ēkā tika veikta jumta konstrukciju, sienu nesošu konstrukciju un inženierkomunikāciju atjaunošana un rekonstrukcija,» teica Kairovs.

Kā ziņots, 13.martā tirdzniecības centra sporta klubā, aizdegoties saunai, izcēlās ugunsgrēks, kā rezultātā aizdegās centra jumts. Kopumā izdeguši 175 kvadrātmetri jumta konstrukcijas un 30 kvadrātmetri otrajā stāvā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu