ES mājā jauniešiem sniegs praktiskus padomus darba vietas meklēšanā

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: BNS foto/LETA

Eiropas Savienības (ES) mājā 22.novembrī no plkst.16 līdz 18 notiks praktiska nodarbība «Izvēlies mani!», kurā personāla atlases speciālisti sniegs praktiskus padomus darba vietas meklēšanā, informēja ES mājā.

Jauniešiem būs iespēja uzzināt, kur un kā meklēt vakances, kāds ir kvalitatīvs CV un pieteikums, kā sagatavoties darba intervijai. Varēs iegūt arī atbildes uz jautājumiem, kā darba devēji un personāla atlases kompānijas meklē potenciālos darbiniekus un izvēlas labāko no kandidātiem, kāda stratēģija nepieciešama jaunietim, lai atrastu atbilstošāko vakanci un veiksmīgi izietu atlases procesu, un citiem jautājumiem.

Tāpat nodarbībā būs iespēja uzzināt, kādas ir biežākās kļūdas, rakstot un nosūtot CV, un kā no tām iespējams izvairīties. Jaunieši varēs saprast, kā darba devējs pārliecinās, vai rakstītais atbilst patiesībai, vai un kā saprot, ka viens un tas pats CV un pieteikums nosūtīts, piesakoties uz dažādām vakancēm.

ES mājā arī skaidroja, ka personāla atlases speciālisti arvien biežāk pēta potenciālo darbinieku profilus sociālajos tīklos. Dažiem jauniešiem būs iespēja izmēģināt savas prasmes arī darba intervijas simulācijā.

Nodarbību vadīs «Eiro Personāls» personāla atlases projektu vadītāja Linda Rūsa un klientu attiecību vadītāja Inese Šperga. Savukārt vietu skaits pasākumā ir ierobežots, tāpēc interesenti aicināti pieteikties iepriekš.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu