Kampars uzskata, ka Āboltiņas pārmetumi saistībā ar ekonomikas ministra izvēli nav pamatoti

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova / LETA

«Vienotības» ģenerālsekretārs Artis Kampars uzskata, ka no partijās izslēgtās politiķes Solvita Āboltiņas pārmetumi saistībā ar ekonomikas ministra izvēles procesu nav pamatoti.

Āboltiņa intervijā laikrakstam «Diena» norādīja, ka cīņā par ekonomikas ministra amata pretendentiem savas intereses, iespējams, ir bīdījuši partijas sponsori. Viņa minējusi aspektus, kas esot veicinājuši tālāko attīstības gaitu un jezgu ap ekonomikas ministra amata kandidātiem, līdz ar to veicinājuši, ka daži cilvēki sākuši bīdīt savas intereses. «Starp tiem ir partijas ģenerālsekretārs Artis Kampars, kuram, pieļauju, ir intereses par to, lai būtu iespēja kaut kādā veidā piekļūt tuvāk Ekonomikas ministrijas resursiem,» piebilda Āboltiņa.

Komentējot šos izteikumus, Kampars aģentūrai LETA apgalvoja, ka tie nav pamatoti vai argumentēti. Viņš gan nevēlētos plašāk komentēt jautājumus par pārmetumiem, kuri neesot argumentēti.

Vaicāts par savu pilnvaru termiņu, partijas ģenerālsekretārs skaidroja, ka viņu šajā amatā apstiprina partijas valde. Pēc valdes nomaiņas viņš ziņo par situāciju ar partiju un citiem jautājumiem un no politiskā spēka vadības ir saņēmis mandātu turpināt darbu.

Kā ziņots, «Vienotība» varētu decembrī izvērtēt jautājumu par partijas ģenerālsekretāru, trešdien žurnālistiem sacīja partijas priekšsēdētājs Arvils Ašeradens. Pēc jaunas partijas vadības ievēlēšanas balsojums par ģenerālsekretāru neesot noticis, un šos pienākumus turpina pildīt Kampars. Ašeradens skaidroja, ka pašlaik partijai ir jārisina ļoti daudz jautājumu, tāpēc pie jautājuma par ģenerālsekretāru politiskais spēks varētu atgriezties vēlāk.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu