Diennakts režīma muitas kontroles punkti bez izmaiņām strādās arī svētku dienās

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Gatis Dieziņš/LETA

Tie muitas kontroles punkti (MKP), kuri darbojas diennakts režīmā, strādās bez darba laika izmaiņām arī pirmssvētku dienā, 17.novembrī, un svētku dienās, pavēstīja Valsts ieņēmumu dienestā (VID).

Diennakts režīmā strādās šādi VID Muitas pārvaldes MKP: Rīgā - Lidostas MKP, Rīgas brīvostas MKP un Importa MKP; Latgalē - Terehovas MKP, Zilupes MKP, Grebņevas MKP, Kārsavas MKP, Silenes MKP, Vientuļu MKP, Pāternieku MKP, Indras MKP, Rēzeknes II MKP un Daugavpils preču stacijas MKP; Kurzemē - Liepājas ostas MKP un Ventspils ostas MKP.

Šogad 17.novembrī Valmieras MKP, Jelgavas MKP un Daugavpils MKP ir noteikts saīsinātais darba laiks - līdz plkst.16. Savukārt Šķirotavas MKP šogad 17.novembrī strādās bez izmaiņām - no pulkt.8 līdz plkst.20.

No šā gada 18. līdz 20.novembrim muitas klienti netiks apkalpoti šādos MKP: Šķirotavas MKP, Valmieras MKP, Jelgavas MKP un Daugavpils MKP.

Plašāka informācija par Latvijas MKP pieejama VID mājaslapas sadaļā «Muita/Muitas kontroles un robežkontroles punkti».

    KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
    Svarīgākais
    Uz augšu