Latvijas un Igaunijas uzņēmējiem nākamnedēļ pasniegs Livonijas balvu

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Zane Bitere/LETA

Nākamnedēļ Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera (LTRK) un Igaunijas Tirdzniecības kamera Latvijā pasniegs Livonijas balvu, informēja LTRK.

Livonija balvas pasniegšanas ceremonija notiks šā gada 23.novembrī plkst.16.30 Uzņēmēju namā, Krišjāņa Valdemāra ielā 35.

Livonijas balvu pasniegs Ministru prezidents Māris Kučinskis (ZZS) par Latvijas uzņēmēju sasniegumiem Igaunijā un Igaunijas uzņēmumu sasniegumiem Latvijā. Šī iniciatīva tiek realizēta jau otro reizi, tādējādi godinot un veicinot kaimiņvalstu sadarbību un kopēju projektu realizēšanu.

Livonijas balvas pirmo reizi pasniedza 2013.gadā, kad to iniciēja Igaunijā strādājošie Latvijas uzņēmēji, tādējādi rādot savu varēšanu un lieliskās idejas. Mērķis ir godināt abās valstīs strādājošu uzņēmumu atpazīstamību, konkurētspēju un aicināt sadarboties, lai rezultāti būtu pēc iespējas efektīvāki. Pirmo balvu saņēma Latvijas vēstnieks Igaunijā Kārlis Eihenbaums.

Pirms balvas pasniegšanas notiks arī LTRK un Igaunijas Tirdzniecības kameras Latvijā organizēts forums «Vienkārši, droši, pozitīvi - EST-LAT tūrisma tendences un prognozes», kas tapis Igaunijas-Latvijas pārrobežu sadarbības programmas projekta «Delbi 2» ietvaros.

Dienas laikā notiks sarunas par to, kā veidot abpusēji izdevīgus nosacījumus tūrisma nozares veicināšanai, kā arī būs iespēja uzzināt, kādi sadarbības projekti veiksmīgi realizēti kopš 2004.gada. Pasākumu ar uzrunām atklās pārstāvji no Igaunijas un Latvijas vēstniecībām, LTRK, kā arī Igaunijas-Latvijas pārrobežu sadarbības programmas.

LTRK ir politiski neitrāla uzņēmēju biedrība, kurā apvienojušies visu Latvijas reģionu un tautsaimniecības nozaru mikro, mazie, vidējie un lielie uzņēmumi. Pēc biedru skaita LTRK ir lielākā uzņēmēju biedrība, kurā apvienojušies vairāk nekā 2000 individuāli biedri un vairāk kā 60 uzņēmēju biedrības. LTRK individuālo biedru - uzņēmumu - apgrozījums 2014.gadā pārsniedza 17,5 miljardus eiro.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu