Pagājušajā nedēļā lielāko ķīlu devis uzņēmums «Hipocredit»

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Pagājušajā nedēļā lielāko ķīlu devusi AS «Hipocredit», informēja Uzņēmumu reģistrā.

Banka «Citadele» no «Hipocredit» ņēmusi ķīlu 4,5 miljonu eiro vērtībā.

Tam seko AS «Luminor Bank», kura no SIA «Metalekspo» ņēmusi ķīlu 650 000 eiro vērtībā un no SIA «Jaunā Fabrika ESKO» ņēmusi ķīlu 455 000 eiro vērtībā. Ceturtajā vietā ierindojas SIA «Affirm Rental» ņemtā komercķīla, kurai SIA «Silver Standard Plant» devusi ķīlu 300 000 eiro apmērā.

Banka «Citadele» no basketbola kluba «TTT-Rīga» ņēmusi ķīlu 135 000 eiro apmērā. «Swedbank» no SIA «Ekozona» ņēmusi ķīlu 63 000 eiro apmērā, savukārt no SIA «Kriala» - 35 000 eiro apmērā, bet no SIA «VG Max» šī pati banka ņēmusi ķīlu 25 200 eiro vērtībā.

Topu noslēdz «Attīstības finanšu institūcija «Altum«» («Altum»), kura no SIA «Kuršmala» ņēmusi ķīlu 7000 eiro vērtībā, un SIA «DSA Invest», kura no Vladislava Baranovska ņēmusi ķīlu 2250 eiro vērtībā.

Pagājušajā nedēļā reģistrētas 53 komercķīlas, bet 55 tika dzēstas.

Reģistrēto komercķīlu kopējā prasījuma summa ir 240 miljardi eiro, no kuriem ir spēkā komercķīlas ar kopējo maksimālo prasījuma summu 170 miljardi eiro. Dzēsto reģistrēto komercķīlu kopējā prasījuma summa ir 71 miljards eiro.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu