Auditorkompānijas «Ernst & Young Baltic» apgrozījums pagājušajā finanšu gadā pieauga par 5,5%

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Shutterstock

Auditorkompānija «Ernst & Young Baltic» pagājušajā finanšu gadā, kas ilga no 2016.gada 1.jūlija līdz šā gada 30.jūnijam, strādāja ar 11,441 miljona eiro apgrozījumu, kas ir par 5,5% vairāk nekā gadu iepriekš, bet kompānijas peļņa pieauga par 34,3% - līdz 1,969 miljoniem eiro, liecina «Firmas.lv» informācija.

Tostarp «Ernst & Young Baltic» ieņēmumi no Latvijā sniegtajiem pakalpojumiem pagājušajā finanšu gadā samazinājušies par 6,4% un bija 6,691 miljoni eiro, bet ieņēmumi no pakalpojumu eksporta pieauguši par 28,7% - līdz 4,75 miljonam eiro.

Kompānijas vadības ziņojumā teikts, ka pagājušajā finanšu gadā papildus plašai apmācībai biroja ietvaros, «Ernst & Young Baltic» darbinieki tika apmācīti arī «Ernst & Young» mācību centros Eiropā, kā arī, piesaistot ārvalstu mācību spēkus un veicot vietējā mēroga apmācības.

Uzņēmuma vadība norāda, ka starp būtiskākajiem projektiem, kas uzsākti vai īstenoti aizvadītajā finanšu gadā, jāmin pētījumus par TEN-T tīkla koridoriem un Eiropas koordinatoru atbalstu, kā arī ārpakalpojumu algu aprēķina procesa kvalitātes sertifikācija «ISAE3402» Type 1 report par periodu, kas noslēdzās šā gada 30.jūnijā. Saistībā ar nodokļu reformu, kas stāsies spēkā 2018.gada 1.janvārī un vairāku uzņēmumu savlaicīgu gatavošanos šīm pārmaiņām, «Ernst & Young Baltic» īstenoja arī vairākus nodokļu veidošanas projektus.

Kompānijas vadība arī norādīja, ka «Ernst & Young Baltic» ar optimismu lūkojas nākotnē, paredzot, ka klientu skaits un piedāvāto pakalpojumu klāsts arvien pieaugs.

Iepriekšējā finanšu gadā, kas ilga no 2015.gada 1.jūlija līdz šā gada 30.jūnijam, «Ernst & Young Baltic» strādāja ar 10,841 miljona eiro apgrozījumu, kas ir par 5,2% vairāk nekā gadu iepriekš, bet kompānijas peļņa samazinājās par 2,5% - līdz 1,466 miljoniem eiro.

«Ernst & Young Baltic» galvenie darbības virzieni ir revīzijas un grāmatvedības pakalpojumi, kā arī nodokļu un uzņēmējdarbības vadības konsultāciju sniegšana. «Ernst & Young Baltic» dibināta 2002.gadā, un tās pamatkapitāls ir 6971 eiro. Uzņēmuma īpašnieki ir Igaunijas kompānija «Baltic Network» (99,99%) un Apvienotās Karalistes kompānija «Ernst & Young Europe LLP» (0,01%).

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu