Darbu «Meridian Trade Bank» valdes priekšsēdētājas amatā atstājusi Svetlana Dzene

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens /LETA

Darbu «Meridian Trade Bank» valdes priekšsēdētājas amatā atstājusi Svetlana Dzene, liecina «Firmas.lv» informācija.

Amatu bankas ilggadējā vadītāja atstājusi pēc savas iniciatīvas.

«Meridian Trade Bank» valdē darbu turpina valdes locekļi Ivars Lapiņš, Sergejs Golubčikovs, Ilze Pudiste, Dmitrijs Kozlovs un Jekaterina Meinharde.

Izmaiņas bankas valdes sastāvā Komercreģistrā iegrāmatotas ceturtdien.

Dzene vadīja «Meridian Trade Bank» kopš 1995.gada. Vienlaikus, pēc bankas datiem, Dzene joprojām ir «Meridian Trade Bank» akcionāre - tiešā veidā viņai pieder 25,04% «Meridian Trade Bank» akciju, bet ar AS «Gaisma-SD» starpniecību - vēl 11,92% akciju.

Aģentūra LETA jau vēstīja, ka «Meridian Trade Bank» šogad deviņos mēnešos strādāja ar peļņu 1,059 miljonu eiro apmērā, kas ir 2,3 reizes vairāk nekā pērn attiecīgajā periodā. Savukārt bankas aktīvi 2017.gada 30.septembrī bija 283,752 miljonu eiro apmērā, kas ir par 6,4% jeb 19,427 miljoniem eiro mazāk nekā 2016.gada beigās, kad bankas aktīvi bija 303,179 miljoni eiro.

Pēc aktīvu apmēra «Meridian Trade Bank» 2017.gada septembra beigās bija 12.lielākā banka Latvijā, liecina Latvijas Komercbanku asociācijas dati.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu