Atstājot darbu Latvijas Radio, Roķe deklarējusi parādsaistības 34 820 eiro apmērā

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sintija Zandersone / LETA

Atstājot Latvijas Radio (LR) valdes locekles amatu programmu attīstības jautājumos, Sigita Roķe deklarējusi parādsaistības 34 820 eiro apmērā, liecina Valsts ieņēmumu dienesta elektroniskajā datubāzē pieejamie dati.

Vienlaikus bijusī LR valdes locekle deklarējusi 37 423,23 eiro kā gūtos ienākumus no darba LR.

Tāpat Roķe norādījusi, ka viņai kopīpašumā ir zemes un ēkas nekustamais īpašums gan Rīgā, gan Vecates pagastā.

Atbilstoši deklarācijai, Roķei nav uzkrājumu pensiju fondos vai dzīvības apdrošināšanā.

Iepriekš Roķe amatpersonas deklarāciju iesniedza 2016.gadā. Tolaik viņa bija deklarējusi parādsaistības 36 949 eiro apmērā. Savukārt viņas atalgojums par darbu LR bija 41 404,33 eiro, ko papildināja arī ienākumi par darbu Rīgas Stradiņa universitātē un izmaksātais pabalsts no Valsts Sociālās apdrošināšanas aģentūras par kopējo summu 932,49 eiro.

Aģentūra LETA jau vēstīja, ka Nacionālā elektronisko plašsaziņas līdzekļu padome (NEPLP) šā gada 28.septembrī izteica neuzticību Roķei, kas LR atbildēja par satura jautājumiem. No marta, kad NEPLP izteica neuzticību LR valdes priekšsēdētājam Aldim Pauliņam un valdes loceklim nodrošinājuma jautājumos Uldim Lavrinovičam, Roķe bija vienīgā LR valdes locekle.

Jaunā LR valde darbu sāka 3.oktobrī. Tās sastāvā ir valdes priekšsēdētāja Una Klapkalne, valdes locekle finanšu vadības jautājumos Mārīte Tukiša, un pagaidu valdes loceklis Juris Gavars.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu