«VIA SMS Group» saņem € 1000 sodu

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Finanšu un kapitāla tirgus komisijas (FKTK) padome ir pieņēmusi lēmumu piemērot nebanku kreditētājai SIA «VIA SMS Group» soda naudu 1000 eiro apmērā par Finanšu instrumentu tirgus likuma prasību pārkāpumu, informēja FKTK.

Šāds sods tiek piemērots, jo «VIA SMS Group» nav izpildījusi likumā noteikto par 2016.gada pārskata kopā ar zvērinātā revidenta ziņojumu publikāciju ne vēlāk kā nākamajā darbdienā pēc tā sniegšanas. «VIA SMS Group» ir atkārtoti pārkāpusi Finanšu instrumenta tirgus likuma prasības.

FKTK piemērotā soda nauda «VIA SMS Group» ir jāieskaita valsts budžetā.

«VIA SMS group» koncerns šā gada pirmajā pusgadā strādāja ar 9,567 miljonu eiro auditēto apgrozījumu, kas ir par 22% vairāk nekā 2016.gada pirmajā pusgadā, savukārt koncerna peļņa saruka 1,8 reizes un bija 363 159 eiro.

«VIA SMS group» izveidota 2007.gadā. Kompānija ar zīmoliem «VIA SMS», «VIA Credit» un «VIA Conto» strādā Latvijā, Čehijā, Polijā, Zviedrijā un Spānijā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu