«Užavas alus» plāno samazināt pamatkapitālu par € 268 802

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone / LETA

Ventspils novada alus darītava «Užavas alus» (iepriekš «Zaksi») plāno samazināt pamatkapitālu par 268 802 eiro, liecina informācija oficiālajā izdevumā «Latvijas Vēstnesis».

Lēmumu samazināt pamatkapitālu kompānijas dalībnieku sapulce pieņēmusi 2017.gada 4.decembrī.

«Latvijas Vēstnesī» teikts, ka pēc pamatkapitāla samazināšanas kompānijas pamatkapitāls būs 30 000 eiro. Kreditori prasījumus var pieteikt viena mēneša laikā no paziņojuma publicēšanas izdevumā «Latvijas Vēstnesis».

Kompānijas līdzīpašnieks un vienīgais valdes loceklis Uldis Pumpurs aģentūrai LETA sacīja, ka pamatkapitālu iecerēts samazināt, lai samazinātu valstij nodokļos maksājamo apmēru par to.

LETA jau ziņoja, ka «Užavas alus» 2016.gadā strādāja ar 3,214 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 0,6% vairāk nekā gadu iepriekš, savukārt kompānijas peļņa bija 18 519 eiro, pretēji zaudējumiem gadu iepriekš, liecina informācija «Firmas.lv».

Kompānija dibināta 1995.gadā, un tās pamatkapitāls ir 298 802 eiro. Alus darītava pieder Uldim Pumpuram (1%) un Oskaram Pumpuram (99%).

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu