«Latvijas pasts» izsolījis 12 nekustamos īpašumus par kopējo summu € 300 000

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka / LETA

Otrdien, trešdien un ceturtdien notikušajās izsolēs, kurās bija plānots izsolīt 30 «Latvijas pastam» piederošus nekustamos īpašumus visā Latvijā, par kopējo summu vairāk nekā 300 000 eiro izsolīti 12 īpašumi, informēja uzņēmuma ārējo komunikāciju vadītāja Gundega Vārpa.

Viņa atklāja, ka viens no īpašumiem atrodas Rīgā, bet pārējie - reģionos. Tā kā pašlaik noslēgušās tikai izsoles, bet neviens līgums par īpašumu reālu iegādi nav noslēgts, pasta pārstāve nevēlējās atklāt konkrētākus izsoļu rezultātus.

Kā ziņots, «Latvijas pasts» 12.decembrī izsolēs ar augšupejošu soli plānoja izsolīt desmit nekustamos īpašumus, no tiem augstākā nosacītā pārdošanas cena bija īpašumam Jersikas ielā 12/14, Rīgā - 124 000 eiro.

13.decembrī tika plānots izsolīt vienpadsmit nekustamos īpašumus, no tiem augstākā nosacītā pārdošanas cena bija īpašumam Lubānas ielā 54, Rīgā - 187 600 eiro, kam sekoja īpašums Sv.Ludvika laukumā 3 un Sv.Ludvika laukumā 1, Krāslavā, ar sākotnējo cenu 100 200 eiro.

Tikmēr 14.decembrī tika plānots izsolīt vēl deviņus īpašumus, no kuriem augstākā nosacītā pārdošanas cena bija īpašumam Rūpniecības ielā 1, Līvānos - 43 600 eiro.

Vārpa iepriekš aģentūrai LETA norādīja, ka uzņēmums atsavināšanai publiskās izsolēs nodod nekustamos īpašumus, kuri netiek lietoti uzņēmuma saimnieciskajā darbībā, netiek pietiekamā apmērā izmantoti un neatbilst «Latvijas Pasta» biznesa mērķiem. Viņa arī norādīja, ka pēdējo piecu gadu laikā izsolēs pārdoti aptuveni 60 uzņēmumam piederējušu īpašumu.

«Latvijas pasts» nodrošina plašāko pasta pakalpojumu pieejamību visā Latvijas teritorijā, uzturot vairāk nekā 600 pasta pakalpojumu sniegšanas vietu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu