Pasta nodaļas pirms svētkiem pensijas un pabalstus izmaksās agrāk

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Gada nogales svētku brīvdienās strādās atsevišķas pasta nodaļas lielākajos tirdzniecības centros, savukārt 2018.gada 1.janvārī slēgtas būs visas pasta nodaļas, informēja VAS «Latvijas pasts».

Pēdējais sūtījumu piegādes datums līdz Ziemassvētkiem būs 22.decembris, bet pirms Vecgada vakara - 29.decembris. Pensijas un pabalsti, kuru izmaksas datums paredzēts 21., 22. un 23.decembrī, tiks izmaksāti agrāk.

Valsts noteiktajās svētku brīvdienās 24., 25., 26. un 31.decembrī atvērtas būs atsevišķas pasta nodaļas lielāko pilsētu tirdzniecības centros. Pasta namiņš Doma laukumā būs atvērts līdz gada beigām - 31.decembrim un strādās katru dienu no plkst.10 līdz 20, bet gada pēdējā dienā - no plkst.10 līdz 14. Minētajos brīvdienu datumos «Western Union» naudas pārvedumu pakalpojumi tiks nodrošināti lielākajā daļā strādājošo pasta nodaļu.

2018.gada 1.janvārī slēgtas būs visas «Latvijas pasta» nodaļas, bet 2.janvārī pasta nodaļas strādās saskaņā ar otrdienas darbalaika grafiku.

Pēdējais sūtījumu piegādes datums pirms Ziemassvētkiem būs 22.decembris, savukārt pirms Vecgada vakara - 29.decembris.

Pensijas un pabalsti, kuru izmaksas datums ar piegādi dzīvesvietā paredzēts 21. un 22.decembrī, klientiem tiks izmaksāti 21.decembrī, savukārt 22.decembrī izmaksās pensijas un pabalstus, kuru izmaksas datumi ir 23. un 24.decembrī.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu