Aizturēts vīrietis, kura automašīnā atrod vairāk nekā 30 000 kontrabandas cigarešu

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Rīgas Pašvaldības policija

Ūdrīšu pagastā 27.decembrī Valsts robežsardzes amatpersonas aizturēja Latvijas nepilsoni un viņa vadītajā automašīnā konstatēja vairāk nekā 30 000 kontrabandas cigarešu, informēja Valsts robežsardzē.

Trešdienas pēcpusdienā, veicot imigrācijas kontroli, uz ceļa Daugavpils – Pāternieki robežsargi apturēja kāda Latvijas nepilsoņa vadīto automašīnu «Toyota Picnic». Veicot transportlīdzekļa pārbaudi, robežsargi bagāžas nodalījumā zem linoleja atgriezuma paslēptus konstatēja trīs melnus polietilēna maisus ar kontrabandas cigaretēm.

Kopumā robežsargi izņēma 30 340 cigaretes «Minsk» un «Richmond cherry gold» ar Baltkrievijas un Krievijas Federācijas akcīzes markām.

Par tabakas izstrādājumu nelikumīgu pārvietošanu uzsākts kriminālprocess. 1972.gadā dzimušais vīrietis atzīts par aizdomās turamo, viņam piemērots ar brīvības atņemšanu nesaistīts drošības līdzeklis.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu