«Baltic International Bank» valdes priekšsēdētājas vietnieka amatā iecelts Viktors Bolbats

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

«Baltic International Bank» valdes priekšsēdētājas vietnieka amatā iecelts Viktors Bolbats, teikts bankas sniegtajā informācijā biržai «Nasdaq Riga».

Bolbats darbu «Baltic International Bank» valdes priekšsēdētājas vietnieka amatā sācis otrdien.

«Baltic International Bank» valdes priekšsēdētāja ir Ilona Guļčaka, bet valdes locekļi ir Alons Nodelmans, Bogdans Andruščenko un Anda Saukāne.

Aģentūra LETA jau vēstīja, ka Bolbats darbu «Baltic International Bank» sāka 2017.gada septembrī, veicot bankas valdes priekšsēdētājas padomnieka pienākumus. Savukārt novembra sākumā viņš tika iecelts bankas valdē.

Pirms pievienošanās «Baltic International Bank» pēdējos astoņus gadus Bolbats ieņēma dažādus vadošus amatus «SEB bankas» korporatīvo klientu apkalpošanas jomā, kā arī bija «SEB bankas» lielo uzņēmumu apkalpošanas vadītājs.

Pēc aktīvu apmēra «Baltic International Bank» 2017.gada septembra beigās bija 13.lielākā banka Latvijā, liecina Latvijas Komercbanku asociācijas dati. Bankas obligācijas kotē biržas «Nasdaq Riga» parāda vērtspapīru sarakstā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Svarīgākais
Uz augšu