«Latvenergo» valdi atstāj Guntis Stafeckis; kompānija meklēs jaunu valdes locekli

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova / LETA

Darbu energokompānijā AS «Latvenergo» valdē nolēmis pārtraukt valdes loceklis Guntis Stafeckis, savukārt kompānija jau plāno meklēt jaunu valdes locekli, liecina «Latvenergo» paziņojums biržai «Nasdaq Riga».

Stafeckis informējis energokompānijas padomes priekšsēdētāju, ka pēc divu gadu intensīva darba «Latvenergo» valdē vēlas atstāt amatu, lai nostiprinātu veselību. Stafeckis darbu «Latvenergo» valdē vēlas izbeigt ar šī gada 1.martu.

Stafeckis «Latvenergo» valdes locekļa un Tehnoloģiju un atbalsta direktora amata pienākumus pilda kopš 2015.gada, no 2011.gada līdz 2015.gadam bija AS «Latvijas elektriskie tīkli» (LET) valdes priekšsēdētājs, kopš 2014.gada - LET Izpilddirektors.

Kā norāda uzņēmuma pārstāvji, Stafeckim ir daudzu gadu pieredze enerģētikas nozarē, jo darba gaitas viņš sāka 1986.gadā, kad strādāja Pļaviņu hidroelektrostacijā (HES), vēlāk kļūstot arī par Daugavas HES Tehniskā un ražošanas departamenta vadītāja vietnieku. Kopš 1995.gada Guntis Stafeckis strādājis SIA «Siemens» vadošos amatos, no 2007. līdz 2009.gadam bijis šī uzņēmuma izpilddirektors.

«Latvenergo» Cilvēkresursu komiteja organizēs atlases procedūru, lai izvēlētos jaunu kompānijas valdes locekli un sagatavos priekšlikumus «Latvenergo» padomei, teikta «Latvenergo» paziņojumā biržai.

«Latvenergo» koncerns ir Baltijas mēroga energouzņēmums, kas nodarbojas ar elektroenerģijas un siltumenerģijas ražošanu un pārdošanu, elektroenerģijas sadales pakalpojuma nodrošināšanu un pārvades sistēmas aktīvu nomu. «Latvenergo» obligācijas kotē biržas «Nasdaq Riga» parāda vērtspapīru sarakstā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu