VID par prēmijām darbiniekiem lems pēc darba izpildes novērtējuma pabeigšanas

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens / LETA

Šogad Valsts ieņēmumu dienesta (VID) darbiniekiem prēmijas saskaņā ar darba izpildes novērtējumu vēl nav izmaksātas un par prēmiju izmaksu tiks lemts februārī, informēja VID.

Dienestā skaidroja, ka tāpat kā citas valsts pārvaldes iestādēs arī VID reizi gadā veic ierēdņu un darbinieku darba izpildes novērtēšanu saskaņā ar Ministru kabineta 2012.gada 10.jūlija noteikumiem par valsts tiešās pārvaldes iestādes iestādēs nodarbināto darba izpildes novērtējumu. Šogad VID nodarbināto ikgadējā novērtēšana norisināsies līdz 2018.gada 31.janvārim.

«Tikai tad, kad būs pabeigta VID nodarbināto ikgadējā novērtēšana un šie dati apkopoti, tiks lemts par prēmiju izmaksu. Saskaņā ar Ministru kabineta 2013.gada 29.janvāra noteikumiem par valsts un pašvaldību institūciju amatpersonu un darbinieku darba samaksu un tās noteikšanas kārtību prēmijas apmērs var sasniegt līdz 75% no mēnešalgas atbilstoši darba izpildes novērtējumam,» skaidroja VID.

Kā ziņots, pagājušā gada decembrī valdība jau nolēma piešķirt 57 670 eiro piecu Valsts ieņēmumu dienesta (VID) Muitas policijas pārvaldes un Muitas pārvaldes ierēdņu prēmēšanai. Šos piecus VID ierēdņus paredzēts prēmēt par tiešas darbības rezultātā atklātiem un novērstiem noziedzīgiem nodarījumiem, aģentūrai LETA sacīja VID Sabiedrisko attiecību daļā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu