Budžeta komisija iepazīsies ar VID darbu nodokļu izmaiņu ieviešanā

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Saeimas Budžeta un finanšu (nodokļu) komisija šodien uz sēdi uzaicinājusi Valsts ieņēmumu dienesta (VID) ģenerāldirektori Ilzi Cīruli un finanšu ministri Danu Reiznieci-Ozolu (ZZS), lai iepazītos ar nodokļu administrācijas paveikto, ieviešot pieņemtās izmaiņas nodokļu likumos.

Budžeta komisijas sēde notiks komisijas sēžu zālē, 207.telpā, Jēkaba ielā 6/8, un tā sāksies plkst.10, aģentūru LETA informēja Saeimas Preses dienestā.

Komisijas sēdē piedalīsies nodokļu jomas speciālisti gan no VID, gan arī Finanšu ministrijas.

Budžeta komisijas priekšsēdētājs Jānis Vucāns (ZZS) norāda, ka nodokļu reformas īstenošana ar jauno gadu ir sākta, un komisiju interesē, kā ieņēmumu dienestam veicas ar visu jaunievedumu administrēšanu.

«Būtiski arī, vai praksē jau nav konstatētas kādas nepilnības attiecīgajā regulējumā un vai nepieciešami kādi labojumi. Tāpat liela nozīme reformas ieviešanā ir tam, kā ar nodokļu likumu normu piemērošanu ikdienas darbā sokas, piemēram, grāmatvežiem,» uzsver Vucāns.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu