FM par € 80 000 īstenos informatīvu kampaņu par nodokļu reformu un ēnu ekonomikas apkarošanu

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone / LETA

Finanšu ministrija (FM) veltīs 80 000 eiro informatīvai kampaņai par nodokļu reformu un ēnu ekonomikas apkarošanu, liecina FM informācija.

Ministrija izsludinājusi iepirkumu «Sociāli informatīvās un izglītojošās komunikācijas kampaņas izstrāde un realizācija», kam atvēlēti 80 000 eiro. No tiem sociāli informatīvās un izglītojošās komunikācijas kampaņas izstrādei un realizācijai paredzēti 20 000 eiro, bet publicitātes materiālu izvietošanas pakalpojumiem medijos un citos informatīvajos kanālos par FM nozares politikām - 60 000 eiro.

Iepirkums paredz, ka saistībā ar šogad spēkā stājušos nodokļu reformu un ēnu ekonomikas apkarošanu piedāvājumā pretendentam jāiekļauj vidēja termiņa (3-5 gadi) komunikācijas stratēģija, jāsagatavo publicitātes aktivitāšu plāns 2018.gadam, tostarp īpašu vērību pievēršot sociālo mediju komunikācijas stratēģijai.

Pretendentam būs jāņem vērā 2017.gadā FM realizētā komunikācija par nodokļu reformu un ēnu ekonomikas apkarošanu, turklāt piedāvājums nedrīkstēs disonēt ar iepriekšējo komunikāciju, bet tā būs jāpapildina.

Jau ziņots, ka 2017.gadā Finanšu ministrijas izsludinātajā 100 000 eiro vērtajā iepirkumā par stratēģiskās komunikācijas pakalpojumiem informēšanai par jauno nodokļu politiku un ēnu ekonomikas apkarošanu uzvarēja sabiedrisko attiecību aģentūra «Mediju tilts». Bez «Mediju tilta» konkursā piedalījās arī aģentūra SIA «PHD Latvia», tomēr priekšroka tika dota pirmajai.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu