Janvārī sērijveida dzīvokļu cenas Rīgas tuvākajā apkārtnē ir augušas

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens / LETA

Šā gada janvārī sērijveida dzīvokļu cenas Rīgas tuvākajā apkārtnē ir palielinājušās, teikts nekustamo īpašumu kompānijas «Arco Real Estate» jaunākajā sērijveida dzīvokļu tirgus pārskatā.

Ogres sērijveida dzīvokļu cenas janvārī palielinājās par 2,5%, dzīvokļu vidējai cenai sasniedzot 572 eiro par kvadrātmetru. 2017.gadā dzīvokļu cenas Ogrē kopumā palielinājās par 17%, bet kopš pagājušā gada sākuma - jau par 19%. Janvārī Ogrē joprojām bija maz dzīvokļu piedāvājumu, kas ir viens no galvenajiem cenu pieauguma iemesliem, skaidro «Arco Real Estate».

Jūrmalā, Kauguros, 2018.gada janvārī sērijveida dzīvokļu cenas palielinājās par 2,9%, turklāt šāds pieaugums vērtējams kā salīdzinoši liels, norādīts pārskatā. Dzīvokļu viena kvadrātmetra vidējā cena sasniedza 539 eiro par kvadrātmetru. Lai gan dzīvokļu cenas Kauguros kopš 2017.gada sākuma kopumā palielinājās par 15%, tur cenas, salīdzinot ar citām vietām Rīgas apkārtnē, līdz šim pieauga vislēnāk.

Salaspilī sērijveida dzīvokļu cenas janvārī palielinājās par 1,2% un vidējā cena pieauga līdz 618 eiro par kvadrātmetru. Kopš 2017.gada sākuma sērijveida dzīvokļu cenas Salaspilī kopumā palielinājās par 16%. Līdzīgi kā lielākajos Rīgas mikrorajonos, arī Salaspilī dzīvokļu cenas turpina pieaugt arī 2018.gadā.

Šā gada janvārī Jelgavas dzīvokļu cenas palielinājās par 1,5%, sērijveida dzīvokļu vidējai cenai janvārī sasniedzot 487 eiro par kvadrātmetru. Kopš 2017.gada sākuma Jelgavā sērijveida dzīvokļu cenas pieauga par 21%.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu