«Mediju tilts» par 80 000 eiro turpinās veidot kampaņu par nodokļu reformu un ēnu ekonomikas apkarošanu

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone / LETA

Aģentūra «Mediju tilts» pēc Finanšu ministrijas (FM) pasūtījuma par 80 000 eiro turpinās veidot kampaņu par jauno nodokļu politiku un ēnu ekonomikas apkarošanu, liecina FM informācija.

«Mediju tilts» jau pērn uzvarēja FM izsludinātajā 100 000 eiro vērtajā iepirkumā par stratēģiskās komunikācijas pakalpojumiem informēšanai par jauno nodokļu politiku un ēnu ekonomikas apkarošanu.

Savukārt šā gada sākumā FM izsludināja jaunu iepirkumu «Sociāli informatīvās un izglītojošās komunikācijas kampaņas izstrāde un realizācija», kam atvēlēti 80 000 eiro. «Mediju tilts» iepirkumā bija vienīgais pretendents.

No minētās summas sociāli informatīvās un izglītojošās komunikācijas kampaņas izstrādei un realizācijai paredzēti 20 000 eiro, bet publicitātes materiālu izvietošanas pakalpojumiem medijos un citos informatīvajos kanālos par FM nozares politikām - 60 000 eiro.

Saistībā ar šogad spēkā stājušos nodokļu reformu un ēnu ekonomikas apkarošanu «Mediju tiltam» ir jāizstrādā vidēja termiņa (3-5 gadi) komunikācijas stratēģija, jāsagatavo publicitātes aktivitāšu plāns 2018.gadam, tostarp īpaša vērība jāpievērš sociālo mediju komunikācijas stratēģijai.

«Mediju tiltam» būs jāņem vērā 2017.gadā FM realizētā komunikācija par nodokļu reformu un ēnu ekonomikas apkarošanu, turklāt piedāvājums nedrīkstēs disonēt ar iepriekšējo komunikāciju, bet tā būs jāpapildina.

Jau ziņots, ka 2017.gadā Finanšu ministrijas izsludinātajā 100 000 eiro vērtajā iepirkumā par stratēģiskās komunikācijas pakalpojumiem informēšanai par jauno nodokļu politiku un ēnu ekonomikas apkarošanu uzvarēja sabiedrisko attiecību aģentūra «Mediju tilts». Bez «Mediju tilta» konkursā piedalījās arī aģentūra SIA «PHD Latvia», tomēr priekšroka tika dota pirmajai.

SIA «Mediju tilts» reģistrēta 1996.gadā, tās pamatkapitāls ir 14 224 eiro. Uzņēmums uz pusēm pieder Filipam Rajevskim un Laurai Minskerei. Uzņēmuma apgrozījums 2016.gadā bija 1,212 miljoni eiro, bet peļņa - 52 397 eiro.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu