«airBaltic» pārvadāto pasažieru skaits janvārī audzis par 24%

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Latvijas nacionālā aviokompānija «airBaltic» šogad janvārī pārvadājusi 233 334 pasažierus, kas ir par 24% vairāk nekā pagājušā gada janvārī, informēja «airBaltic» pārstāvji.

Kompānijā norādīja, ka 2018.gada janvārī pārvadāto pasažieru skaits ir lielākais, kādu lidsabiedrība jebkad ir pārvadājusi gada pirmajā mēnesī.

Janvārī lidsabiedrība veikusi 3890 lidojumu, kas ir par 12% vairāk nekā 2017.gada janvārī.

Savukārt vietu piepildījums «airBaltic» lidmašīnās 2018.gada janvārī bija 62%. «airBaltic» lidojumu 15 minūšu punktualitātes rādītājs janvārī bija 89,2%, kas nozīmē, ka vairāk nekā 89 no 100 «airBaltic» reisiem janvārī izlidoja plānotajā laikā, vai ar ne vairāk kā 15 minūšu aizkavēšanos.

«airBaltic» nodrošina tiešos lidojumus no Rīgas uz vairāk nekā 60 galamērķiem, piedāvājot ērtus savienojumus uz galamērķiem lidsabiedrības maršrutu tīklā Skandināvijā, Eiropā, Krievijā, NVS un Tuvajos Austrumos. Papildus tam «airBaltic» piedāvā tiešos lidojumus no Tallinas un Viļņas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu