VID šogad muitas vajadzībām iegādāsies sešas veļasmašīnas un sešus veļas žāvētājus

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Valsts ieņēmumu dienests (VID) muitas vajadzībām no SIA «Sentios» šogad iegādāsies sešas veļasmašīnas un sešus veļas žāvētājus, informēja VID.

«Lai nodrošinātu atbilstošu muitas fiziskās kontroles pasākumu veikšanu, Muitas pārvaldes amatpersonas savus pienākumus veic arī tādos apstākļos, vietās un veidā, ka izvairīties no darba apģērba nosmērēšanas nav iespējams. Kravas automašīnu, vilcienu sastāvu, kuģu kravas telpu muitas kontroles procesā regulāri rodas nepieciešamība piekļūt vietām, kas ir klātas ar putekļiem, dubļiem, eļļām utt. Muitas amatpersonu darba vide un darba specifika prasa, lai tiktu nodrošināts gan attiecīgs darba apģērbs, gan tā kopšanas iespējas,» skaidroja VID.

Darba apģērbu, tajā skaitā kombinezonu muitas fiziskās kontroles veikšanai, darbam ar naftas produktiem u.tml., mazgāšanai ir nepieciešamas veļas mazgājamās mašīnas, savukārt, lai nodrošinātu darba apģērba žāvēšanu pēc fizisko kontroļu veikšanas mitrā un lietainā laikā, kā arī apģērba žāvēšanai pēc tā mazgāšanas ir nepieciešami veļas žāvētāji.

Šīs preces VID iegādāsies atbilstoši noslēgtajiem līgumiem un tās tiks izmantotas muitas kontroles punktos strādājošo amatpersonu darba apģērbu kopšanai.

2018.gadā ir ieplānots finansējums sešu veļas mašīnu un sešu veļas žāvētāju iegādei. Saskaņā ar šo līgumu noteikumiem, VID kā pasūtītājam nav jāveic iegādes līguma summas apmērā, bet pēc nepieciešamības.

Kopējā līgumcena ir 20 000 eiro bez pievienotās vērtības nodokļa jeb 24 200 ar pievienotās vērtības nodokli. «Sentios» bija vienīgais VID iepirkumā piedāvājumu iesniegušais pretendents.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu