Notiks starptautiskā e-komercijas konference «eComHub'18»

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: «eComHub»

Konferenču centrā «Citadele» 1. martā pirmo reizi Latvijā notiks starptautiskā e-komercijas konference «eComHub’18", kuras laikā nozares eksperti dalīsies pieredzē un ieteikumos.

«eComHub» projekts ir tapis 2017. gadā ar mērķi aktualizēt e-komercijas uzņēmējdarbības virzienu un tā izaicinājumus.

Šī gada programmas fokusā ir aktuālākie e-komercijas un digitālā mārketinga temati, ko pasniegs vairāk nekā 20 vadošie nozares eksperti no 7 dažādām valstīm, kas prezentāciju, meistarklašu un paneļdiskusiju laikā dalīsies savās panākumu atslēgās, veiksmes stāstos un atziņās.

Pilnas dienas konferencē 2 paralēlās zālēs būs iespēja iegūt paplašinātāku ieskatu šī brīža aktuālākajos tematos, kas atbildēs uz jautājumiem par jaunu klientu piesaisti, mājas lapas un e-veikalu optimizāciju, esošo klientu atgūšanu un vidējā pirkuma summas palielināšanu, procesu optimizēšanu un automatizēšanu, preču piegādes uzlabošanu, kā arī jauna e-komercijas uzņēmuma uzsākšanu. Programma ir veidota ar nolūku sniegt apmeklētājam prakstiskus rīkus un stratēģijas, kuras pielietot jau nākamajā dienā.

Ekspertu vidū būs pārstāvji no tādiem vadošajiem nozares uzņēmumiem kā «DHL», «Wolt», «YouLead Poland», «Unboxed», «Stratcom», «Inspired eCommerce», «RTB House», «Printful», «Oberlo», «MaxTraffic», «Quarticon», «Smartsub», «Velosock», «TrueSix», «PHD Global Business», «Infinitum», «Dripit» un «Froont».

Konference norisināsies konferenču centrā Citadele, Republikas Laukumā 2A, Rīgā. Pasākumu darbība noritēs angļu un latviešu valodās, dalībnieku skaits ir ierobežots. Plašāku informāciju par konferenci, tās programmu, ekspertiem un reģistrāciju iespējams atrast «eComHub» mājaslapā ecomhub.lv. Pasākuma partneri ir «Gemius» un «PHD Latvia». «eComHub» projektu veido un organizē pilna servisa pasākumu aģentūra «IDEA HOUSE events».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu