Veiktas izmaiņas «Rietumu bankas» valdē

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone / LETA

Veiktas izmaiņas «Rietumu bankas» valdē, liecina «Firmas.lv» informācija.

«Rietumu bankas» valdē darbu atstājis valdes loceklis Jevgēnijs Djugajevs, savukārt darbu bankas valdē turpina Aleksandrs Pankovs, Jeļena Buraja, Rolfs Fuls, Natālija Ignatjeva, Nataļja Perhova, Ruslans Stecjuks, Iļja Suharenko un Aleksandrs Vološins.

Izmaiņas valdes sastāvā Komercreģistrā iegrāmatotas pirmdien.

Jau vēstīts, ka «Rietumu banka» pagājušajā gadā strādāja ar peļņu 33,034 miljonu eiro apmērā, kas ir 2,4 reizes mazāk nekā 2016.gadā, bet bankas grupas peļņa samazinājās 2,5 reizes un bija 33,494 miljoni eiro. Revidentu atzinumu banka plāno saņemt aprīlī.

Pēc aktīvu apmēra «Rietumu banka» 2017.gada beigās bija piektā lielākā banka Latvijā. Bankas lielākie akciju īpašnieki ir SIA «Esterkin Family Investments» (33,12%), Maltas kompānija «Boswell (International) Consulting Limited» (33,11%), kā arī SIA «Suharenko Family Investments» (17,34%). «Esterkin Family Investments» vienīgais īpašnieks ir Leonids Esterkins, bet «Suharenko Family Investments» vienīgais īpašnieks ir Arkādijs Suharenko.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu