«Luminor» komandai pievienojies pārmaiņu vadītājs Indreks Heinlū

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Postimees/LETA

«Luminor Bank» («Luminor») komandai pievienojies pārmaiņu vadītājs Indreks Heinlū (Indrek Heinloo), pavēstīja Latvijas «Luminor Bank» sabiedrisko attiecību vadītāja Lita Juberte-Krūmiņa.

Viņa informēja, ka Heinlū vadīs programmu, kuras mērķis ir modernizēt tehnisko platformu un attīstīt mūsdienīgus digitālos risinājumus.

«Tuvākajos gados mēs plānojam kļūt par pilnībā digitalizētu jaunākās paaudzes finanšu partneri. Priecājos, ka Heinlū, kuram ir daudzveidīga un plaša pieredze uzņēmējdarbības stratēģiju izstrādē un ieviešanā, pievienosies mums, lai palīdzētu īstenot «Luminor» mērķus,» sacīja «Luminor Group» izpilddirektors Erki Rāsuke (Erkki Raasuke).

Heinlū 12 gadus ir darbojies kā biznesa konsultants un uzņēmumu vadītājs dažādās pasaules vietās gan Eiropā, gan Āzijā un Āfrikā. Tostarp Skotijas Karaliskajā bankā (Royal Bank of Scotland) viņš strādāja pie reformu plāna izstrādes un īstenošanas pēc 2008.gada ekonomiskās krīzes.

«Lielākais izaicinājums banku nozarē šobrīd ir spēja atteikties no konservatīvās pieejas, kas orientēta uz produktiem un pakalpojumiem, un virzīties uz inovatīviem risinājumiem, kuri pēc iespējas vairāk atbilst klientu vajadzībām,» teica Heinlū, piebilstot, ka izaicinājumi, kas būtu līdzīgi «Luminor» modernizācijas procesam, Baltijas valstu tirgū ir reti sastopami.

Aģentūra LETA jau vēstīja, ka 2017.gada oktobra sākumā Baltijas valstīs darbu sāka «Nordea Bank» un DNB apvienotā banka «Luminor Bank».

Latvijā apvienošanās procesā «Nordea Bank» Latvijas filiāle nodeva aktīvus «DNB Bankai», kura mainīja nosaukumu pret «Luminor Bank». Pēc aktīvu apmēra 2017.gada beigās «Luminor Bank» bija otra lielākā banka Latvijā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu