«Jēkabpils kokapstrāde» plāno ieguldīt € 3,4 miljonus zāģmateriālu žāvēšanas iekārtās

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Kokapstrādes uzņēmums «Jēkabpils kokapstrāde» (iepriekš «Jēkabpils mežrūpniecība») plāno ieguldīt 3,4 miljonus eiro zāģmateriālu žāvēšanas iekārtas iegādē, liecina informācija Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā.

Investīciju projektu plānots īstenot līdz 2019.gada 31.decembrim, piesaistot Eiropas Savienības (ES) finansējumu programmā «Veicināt efektīvu energoresursu izmantošanu, enerģijas patēriņa samazināšanu un pāreju uz AER apstrādes rūpniecības nozarē II kārtā».

Uzņēmuma izsludinātajam iepirkumu konkursam pievienotajā tehniskajā specifikācijā skaidrots, ka «Jēkabpils kokapstrāde» plāno iegādāties kopumā divas nepārtrauktas darbības tuneļa tipa zāģmateriālu žāvēšanas iekārtas ar rekuperāciju. Pretendenti savus pieteikumus iepirkumu konkursā var iesniegt līdz šā gada 30.maijam, plkst. 17.

Jau ziņots, ka 2017.gadā «Jēkabpils kokapstrāde» strādāja ar 23,668 miljonu eiro apgrozījumu un 634 405 eiro zaudējumiem.

2004.gadā dibinātās «Jēkabpils kokapstrādes» pamatkapitāls ir 3,141 miljons eiro. Patlaban uzņēmuma vienīgais īpašnieks ir «JMR Asset Management», kam pieder 100% uzņēmuma kapitāldaļu.

Kompānijas mājaslapā teikts, ka «Jēkabpils kokapstrādes» pamatdarbība ir apaļkoku iegāde, kā arī zāģmateriālu un šķeldas ražošana un pārdošana. Zāģmateriāli tiek ražoti kokzāģētavā Zīlānu ielā 66D, Jēkabpilī.

    KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
    Svarīgākais
    Uz augšu