Latvijas Radio valdes priekšsēdētājas Klapkalnes ienākumi pērn - € 76 800

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka / LETA

Latvijas Radio valdes priekšsēdētājas Unas Klapkalnes ienākumi pērn sasniedza 76 821 eiro, liecina Valsts ieņēmumu dienestam iesniegtā amatpersonu deklarācija.

Tostarp 2017.gadā Klapkalne par darbu ziņu aģentūrā LETA algā saņēma 50 248 eiro, bet par darbu Latvijas Radio - 12 232 eiro. Tāpat viņas ienākumus papildināja Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūras pabalsts 13 986 eiro apmērā, nodibinājuma «Fonds atvērtai sabiedrībai DOTS» algā izmaksātie 175 eiro, kā arī Latvijas Radio izmaksātie 156 eiro un «Swedbank» izmaksātie procenti 24 eiro apmērā.

Bezskaidrā naudā Latvijas Radio valdes priekšsēdētāja pagājušā gada beigās glabāja 91 632 eiro.

Deklarācijā norādīts, ka Klapkalnei kopīpašumā pieder zemes un ēkas Rīgā, kā arī valdījumā pieder 2016.gadā reģistrēta vieglā automašīna «Subaru Legacy».

Papildu Latvijas Radio ieņemtajam amatam Klapkalne pagājušā gada beigās bijusi arī biedrības «REA mentoru klubs» valdes locekle.

Klapkalne Latvijas Radio valdes priekšsēdētājas amatā tika iecelta 2017.gada 3.oktobrī.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu