Labas idejas, kā sākt mācīties angļu valodu BEZ MAKSAS (17)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: flickr.com

Labas angļu valodas zināšanas, prasme brīvi sarunāties šajā svešvalodā vienmēr nodrošina lielākas karjeras iespējas un vairāk perspektīvu ikdienas dzīvē. Starptautiskais valodu mācību centrs “New Horizons” piedāvā Tev trīs noderīgus padomus, kā ātri un bez maksas sākt apgūt angļu valodu.

1. Piesakies vienas nedēļas bezmaksas apmācībām! Mēs zinām, ka piedāvājam efektīvus un interesantus angļu valodas kursus, tāpēc vēlamies sniegt iespēju pārliecināties par šo kursu kvalitāti visiem interesentiem – arī Tev.

Mēs esam pārliecināti, ka Tu novērtēsi mūsu profesionālos pasniedzējus un mūsdienu mācību metodes, kā arī draudzīgo atmosfēru, kas valda mūsu centrā. Tieši tāpēc piedāvājam Tev fantastisku iespēju apmeklēt angļu valodas nodarbības centrā “New Horizons” vienu nedēļu bez maksas. Izlemt, vai vēlies turpināt šīs nodarbības, varēsi pēc tam.

Viss ir vienkārši – NĀC, MĀCIES BEZ MAKSAS un tikai tad PIEŅEM LĒMUMU! Spied šeit!

2. Abonē e-žurnālu “You&English” bez maksas! Nav noslēpums, ka, lai iemācītos svešvalodu, ar divām mācību stundām nedēļā ir par maz. Efektīvākā metode ir mērķtiecīga saplūšana ar konkrēto vidi – klausīšanās, lasīšana, sekošana līdzi aktuālajiem notikumiem...

Bezmaksas elektroniskais žurnāls “You&English” ir paredzēts galvenokārt tiem, kuri vēlas apgūt angļu valodu ātri, vienkārši un pēc iespējas lētāk.

Katru mēnesi šajā žurnālā tiek publicētas interesantas ziņas un aizraujoši fakti no angliski runājošās pasaules, vērtīgas Interneta saites, aizraujoši video un audio materiāli, noderīgi vārdu krājumi un viegli saprotamas angļu valodas gramatikas ministundas.

Iepazīsties ar iepriekšējiem izdevumiem un abonē e-žurnālu “You&English”! Spied šeit!

3. Mācies angļu, vācu, spāņu un citas svešvalodas no nulles, neizejot no mājām! “New Horizons” piedāvā jaunumu Latvijas tirgū – multimediju kursus New Horizons Online, kuros mācības tiek organizētas pēc tā dēvētās “dinamiskās iedziļināšanās” metodes. Tā ir pasaulē populārākā datorprogramma, kas paredzēta patstāvīgai svešvalodas apguvei.

Ja vēlies apgūt kādu svešvalodu, taču Tev nav laika un/vai brīvu naudas līdzekļu kursu apmeklēšanai, šī programma ir domāta tieši Tev! Svešvalodu apgūšana ar New Horizons Online kļūst vienkārša un interesanta, bet galvenais – efektīva un ātra. Šī programma ir īpaši piemērota tiem, kuri apguvuši tikai kādas svešvalodas ievadkursu vai tikko sākuši mācīties šo valodu.

Tu novērtēsi to, ka, apgūstot svešvalodu ar online programmu, nav jāiegaumē katra vārda tulkojums un jāiekaļ no galvas gramatikas likumi. Tu mācies svešvalodu tieši tāpat kā savu dzimto valodu – sasaistot vizuālos tēlus un to nozīmi ar asociāciju un intuīcijas palīdzību.

Mēs piedāvājam Tev iespēju notestēt programmu BEZ MAKSAS! Tev ir tikai jāapmeklē neliela prezentācija valodu centrā “New Horizons”, kuras laikā saņemsi paroli, kas ļaus piekļūt sistēmai. Tāpat personīgi Tev konsultants demonstrēs programmas iespējas.

Pārliecinies par valodu centra “New Horizons” jaunās svešvalodu mācību programmas efektivitāti! Spied šeit!

Uz tikšanos starptautiskajā valodu centrā “New Horizons”!

Komentāri (17)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu