Bijušais Dzintaru koncertzāles vadītājs iecelts par "Rīgas mežu" valdes locekli (28)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Bijušais Dzintaru koncertzāles vadītājs Andrejs Kondratjuks iecelts par SIA "Rīgas meži" valdes locekli, liecina Uzņēmumu reģistru apkalpojošās firmas "Lursoft" informācija. Savukārt no "Rīgas mežu" valdes atbrīvots Silvestrs Gerhards.

Jau ziņots, ka Kondratjuks organizēs kultūras dzīvi Mežaparka estrādē un uzņemsies atbildību par pasākumu rīkošanu.

Kā iepriekš pastāstīja SIA "Rīgas meži" valdes priekšsēdētājs Aivars Tauriņš, Kondratjukam uzņēmumā būšot viens no vadošajiem amatiem.

Kā iepriekš pauda Rīgas vicemērs Ainārs Šlesers (LPP/LC), viņaprāt, Mežaparka potenciāls nav izmantots un tajā ir fantastiskas attīstības iespējas. Viņš uzsvēra, ka mārketinga jomā nav darīts pietiekami, piemēram, ārvalstu tūristiem netiekot reklamēts blakus parkam esošais zooloģiskais dārzs. Tāpat būtu nepieciešams Mežaparkā daudz biežāk rīkot starptautiska mēroga pasākumus, "nevis tikai vienu reizi divos gados jānotiek Dziesmu svētkiem".

"Katru nedēļu jānotiek kādam starptautiskam pasākumam. Tāpat jārada Mežaparka tēls, imidžs, jāsakārto teritorija, jārekonstruē, kur nepieciešams," sacīja Šlesers.

Vicemērs atzina, ka Rīgā vajadzētu izveidot kaut ko līdzīgu Tivoli parkam Kopenhāgenā. "Jāizveido kārtīgs izklaides parks bērniem, jāreklamē zoodārzs, jāizveido BMX trase, jānodrošina iespējas skrituļot."

Šlesers norādīja, ka par velti attīstīt Mežaparku neesot iespējams, savukārt domes budžetā šim nolūkam līdzekļu neesot. "Tāpēc vajag Mežaparku komercializēt," sacīja vicemērs, aicinot aģentūru "Mežaparks" pievienot uzņēmumam "Rīgas meži", kas šādu attīstību spēšot nodrošināt.

Jau ziņots, ka Rīgas domes deputāti šovasar nolēma likvidēt aģentūru "Mežaparks", pievienojot to pašvaldības uzņēmumam "Rīgas meži".

2007.gada nogalē Rīgas Meža aģentūra tika pārveidota par pašvaldības SIA "Rīgas meži".

Komentāri (28)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu