Iemācies angļu valodu pa īstam!

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

"Aizbraucot komandējumā uz Vāciju, sapratu, ka beidzot, varu komunicēt ar kolēģiem no citām valstīm. Dažreiz, klausoties dalībnieku uzstāšanos, pat spēju pamanīt kļūdas viņu angļu valodā," -saka Aleksandrs, kurš šogad ir nolēmis turpināt valodas apguvi RTU Rīgas Biznesa skolas Angļu valodas centrā.

Ja arī Tu vēlies apgūt angļu valodu augsti profesionālā līmenī, nevis izniekot savu laiku un naudu, tad šī ir tava iespēja. RTU Rīgas Biznesa skolas Angļu valodas centrs ir sācis grupu komplektēšanu pavasara semestrim un, nokārtojot bezmaksas testu, Tev ir iespēja uzsākt angļu valodas studijas kvalificētu pasniedzēju vadībā. Ja kādreiz Angļu valodas centra durvis bija atvērtas tikai topošiem RBS MBA studentiem, tad tagad angļu valodas apguve šeit ir pieejama visiem interesentiem.

Bez motivācijas labāk nesākt

RBS Angļu valodas centra vadītāja Tatiana Ginzburg informē, ka viņas vadītajā centrā jau 20 gadus angļu valodu apgūst visdažadāko nozaru profesionāļi un šobrīd šis ir viens no lielākajiem angļu valodas apmācības centriem pieaugušajiem Latvijā. "Mēs garantējam, ka saņemot sertifikātu, jūsu valodas prasmes būs atbilstošā līmenī, tomēr ar karoti mutē zināšanas neviens neieliek – katram pašam ir jābūt motivācijai mācīties, regulāri apmeklēt nodarbības un pildīt pasniedzēju uzdotos mājas darbus. Mēs darīsim visu, lai palīdzētu, bet jāmācās būs pašiem".

Kopumā valodu iespējams apgūt astoņos līmeņos, kur augstākais – Advanced apliecina, ka valodu pārvaldāt ļoti labi. Ar katru studentu grupu strādā divi pasniedzēji, viens no kuriem rūpējas, lai kursanti pareizi apgūtu gramatiku, bet otrs atbild par kursantu runāšanas prasmēm. Centrā strādā gan vietējie, gan ārzemju pasniedzēji, kas rada īstu multikulturālu atmosfēru.

Karjerai un sirdij

Angļu valodas centra studenti mācās dažādu motīvu vadīti – vieni zināšanas uzlabo, lai kāptu pa karjeras kāpnēm, vai spētu komunicēt ar ārvalstu sadarbības partneriem, savukārt citi valodu apgūst sava prieka pēc. T. Ginzburg norāda, ka valodas apguves tempi katram sudentam ir individuāli. "Ir tādi studenti, kuri pie mums nāk gadiem, jo kursu apmeklējums viņiem ir kļuvusi par labu vaļasprieku, kas dod iespēju atpūsties no darba vides, satikt draugus un vienlaikus saturīgi pavadīt laiku divas reizes nedēļā no plkst. 18.00 – 21.00.”

Mācību maksa ir tirgus situācijai atbilstoša – tikai Ls 3.44 par vienu akadēmisko mācību stundu, iekļaujot arī mācību materiālus. Turklāt katram kursa absolventam tiek dāvināta zināšanu līmenim atbilstoša grāmata, lai iegūtās zināšanas tiktu pielietotas, jo, kā saka T. Gizburg: " If you don' t use it, you lose it"!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Svarīgākais
Uz augšu