Maini.lv saņem Drošs E-veikals sertifikātu (2)

TVNET | FINANCENET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Maini.lv ir pirmais e-pakalpojuma sniedzējs Latvijā, kuram Latvijas Tirgotāju asociācija (LTA) piešķir kvalitātes zīmi – sertifikātu Drošs E-veikals.

«Sertifikāts Drošs E-veikals ir kvalitātes zīme, ka komersants atbilst Eiropas Savienības direktīvām e-komercijas, tālpārdošanas un datu aizsardzības jomā un sniedz patērētājam draudzīgu, uzticamu un drošu e‑pakalpojumu. Latvijā šis sertifikāts ir pieejams kopš 2011. gada. Mēs esam iesnieguši Ekonomikas ministrijā priekšlikumu šo sertificēšanu iekļaut obligātajās likuma normās, kas regulē e‑pakalpojumu nodrošināšanu. Tāpat esam uzsākuši sadarbību ar Patērētāju tiesību aizsardzības centru,» stāsta Henriks Danusēvičs, LTA prezidents.

Maini.lv ir salīdzinoši jauns komersants, kas šā gada jūnijā startējis Latvijas tirgū ar jaunu un unikālu patērētājiem draudzīgu e‑pakalpojumu, piedāvājot bezskaidras naudas valūtas maiņu internetā par izdevīgu kursu un bez komisijas maksas.

«Kā ikvienai finanšu institūcijai mūsu prioritāte ir gan pakalpojumu kvalitāte, gan visu to nepieciešamo standartu, procedūru un likumu ievērošana, kas garantētu uzticamību mūsu pakalpojumiem un nodrošinātu klientu datu drošību. Mēs redzam un arī Latvijas Komercbanku asociācijas dati apliecina, ka Latvijā aizvien palielinās iedzīvotāju interese par drošiem norēķiniem internetā. Piemēram, Latvijā no vairāk kā diviem miljoniem kopā izsniegtajām banku maksājumu kartēm vairāk nekā puse ir reģistrētas drošiem pirkumiem internetā.i Patērētāji ir kļuvuši izglītotāki, tehnoloģiski zinošāki un ir piesardzīgi, izmantojot interneta vidē piedāvātos produktus un pakalpojumus, un šī tendence vērtējama ļoti pozitīvi,» skaidro Kristīne Manovska, Maini.lv valdes locekle.

Maini.lv valūtas maiņas pakalpojumus var izmantot gan privātpersonas, gan uzņēmumi. Īpaši izdevīgs un pievilcīgs šis pakalpojums ir tiem, kuri regulāri vismaz vienu reizi mēnesī veic valūtas maiņu kādiem maksājumiem, piemēram, kredītmaksājumiem. Šobrīd Maini.lv piedāvā populārāko valūtu, t.i., eiro un ASV dolāru maiņu uz un no latiem, taču, ņemot vērā klientu ieteikumus un pieaugošo pieprasījumu, jau šobrīd tiek apsvērts paplašināt piedāvājumu, pievienojot arī citas valūtas.

H. Danusēvičs piebilst: «Mums ir liels prieks, ka Maini.lv ir pievienojies tiem elektronisko pakalpojumu komersantiem, kuriem ir svarīga savu klientu datu drošība un produkta kvalitāte. Manuprāt, Maini.lv ir veiksmīgs e-vides risinājums. Ietaupa laiku, piedāvā izdevīgus valūtas kursus un ir ērts lietošanā - šie faktori noteikti nodrošinās lietotāju skaita pieaugumu. Pakalpojums ir ar ļoti labu attīstības perspektīvu, jo daudz uzņēmumu, kas nodarbojas ar starptautisko tirdzniecību, uzzinot par to, novērtēja pakalpojumu atzinīgi».

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu