«MTG TV Latvia» meklē uzņēmējus, lai sniegtu atbalstu 45 000 eiro apmērā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

«MTG TV Latvia» kanāli TV3 un 3+ kopā ar bezpeļņas organizāciju «Reach for change» īsteno jaunu un nebijušu sociālo projektu «Labās gribas uzņēmējs». Projekta mērķis ir atrast cilvēkus, kuru idejas spēj padarīt bērnu pasauli labāku, un palīdzēt šiem cilvēkiem pārvērst idejas veiksmīgā biznesā. Projekta uzvarētājs saņems finansiālu atbalstu 45 000 eiro, lai spētu realizēt sociālās uzņēmējdarbības ideju. Pieteikšanās projektam mājaslapā www.labasgribasuznemejs.lv.

Mediju grupas «MTG TV Latvia» ieviestais projekts «Labās gribas uzņēmējs» ir vēl nebijusi iecere, kuras laikā ir vēlme sniegt atbalstu bezpeļņas organizācijām un personām, kas piedāvā ieviest inovatīvus risinājumus Latvijā dzīvojošo bērnu un pusaudžu problēmām. Īstenojot projektu, mediju grupas kanāli TV3 un 3+ vēlas palīdzēt labu ideju autoriem, sniedzot finansiālu atbalstu 45 000 eiro apmērā. Uzvarētājam tiks sniegtas darbinieku zināšanas un atbalsts sociālās uzņēmējdarbības sākšanai, kā arī publicitāte «MTG TV Latvia» ietvaros.

Konkursa rīkotājs tic, ka iespējams uzlabot šeit dzīvojošo bērnu dzīves apstākļus. Vienlaikus apzinoties, ka tā paveikšanai nepieciešami cilvēki, kam piemīt drosmīgas un inovatīvas idejas.

Kas ir «Labās gribas uzņēmējs»?

«Labās gribas uzņēmējs» ir sociālais uzņēmējs, kas ir neapstādināms savā vēlmē uzlabot bērnu dzīvi, kuram ir drosmīgs nākotnes redzējums un jaunas idejas un kurš saskata iespējas tur, kur citi redz tikai problēmas. Viņš ir gatavs cītīgi strādāt, lai katram bērnam bērnība kļūtu prieka pilna un bezrūpīga. Ja zināt kādu «Labās gribas uzņēmēju», kurš ir pelnījis saņemt finansiālu atbalstu un profesionālo apmācību no TV3, 3+ un «Reach for Change», vai arī pats tāds esat, nekavējieties un piesakieties «MTG TV Latvia» izsludinātajam konkursam.

Pieteikšanās kārtība

No šodienas, 7.jūlija, ikviens, kuram ir idejas, kā veicināt bērnu labklājību, un kurš vēlas savus nodomus realizēt sociālā uzņēmējdarbībā, aicināts pieteikties mājas lapā www.labasgribasuznemejs.lv. Pieteikumi projektam tiks gaidīti līdz 14.septembrim. Konkursa rīkotāju pārstāvji un «Reach for change» komanda izvērtēs visus saņemtos iesniegumus, atlasot līdz 10 labākajām idejām, kuras tālāk tiks nodotas skatītāju vērtējumam. Skatītāju rokās tiks atstāts lēmums, kuras idejas un to pārstāvjus virzīt tālāk uz finālu. Fināla laikā būs iespēja tikties ar žūrijas komisiju un ekspertiem klātienē, lai tiem klāstītu savu ieceri, pārrunātu biznesa plānu un iespējamo attīstību. Viens no visiem finālistiem trīs gadu laikā saņems finansiālu atbalstu 45 000 eiro apmērā, savukārt pārējiem būs iespēja izmantot projekta īstenotāju ekspertu padomus, lai savu ieceri pārvērstu veiksmīgā sociālā uzņēmējdarbībā.

Pieteikuma anketa šeit

Par «Reach for change»

Līdz šim «Reach for change» projekti tika īstenoti trīs kontinentos pasaulē un dažādi veiksmīgi projekti tiek realizēti tādās valstīs kā Zviedrija, Čada, Kongo, Krievija, Kazahstāna, Gana, Ruanda, Senegāla, Tanzānija. Šajā gadā visām pieminētajām šīm valstīm pievienojas Latvija, Dānija, Igaunija, Lietuva, Norvēģija, Čehija un Bulgārija.

«Reach for change» ir Zviedrijas «Kinnevik» grupas un Saras Damberas (Sara Damber) dibināta nevalstiska organizācija. MTG Latvijā darbojas kopš 1998.gada un pārstāv televīzijas kanālus TV3, LNT, TV5, 3+, TV6 un Kanālu 2, radio Star FM un lielāko nacionālo video portālu TVPlay.

Pieteikšanās vadlīnijas projektam «Labās gribas uzņēmējs» atrodamas šeit

Informācija par «Reach for change» aktivitātēm atrodama šeit

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu