«LKB līzings» izsolēs izdodas pārdot tikai vienu iekārtu

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka / LETA

Šodien likvidējamās AS «Latvijas Krājbanka» meitasuzņēmuma SIA «LKB līzings» izsolēs izdevās pārdot tikai vienu iekārtu - smilšu strūklu kompresoru «Torbocar AC/76/XL».

Savukārt izsolē piedāvātas automašīnas intereses trūkuma dēļ pārdotas netika, aģentūru LETA informēja «Latvijas Krājbankas» administratora «KPMG Baltics» sabiedrisko attiecību pārstāvis Oskars Fīrmanis.

Jau ziņots, ka «LKB līzings» pašlaik neveic aktīvu uzņēmējdarbību. Ir bijušas vairākas sarunas par uzņēmuma «LKB līzings» pārdošanu, ik pa laikam parādās kāds interesents, taču līdz šim nav saņemts, pēc administratora domām, izdevīgs piedāvājums. «Pašlaik paši atgūstam izsniegtos līdzekļus, bet jaunu biznesu neveicam, proti, jaunus klientus nepiesaistām,» informēja bankas administratora pārstāvis.

Rīgas apgabaltiesa 2011.gada decembrī pasludināja «Latvijas Krājbanku» par maksātnespējīgu un par tās administratoru apstiprināja «KPMG Baltics». 2012.gada maijā Rīgas apgabaltiesa nolēma sākt «Latvijas Krājbankas» bankrotu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu