Sākusies balsošana par MTG TV Latvia projekta Labās gribas uzņēmējs iesniegtajām idejām (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šodien, 29.septembrī, MTG TV Latvia kanāli TV3 un 3+ un bezpeļņas organizācija Reach for change atklāj sociālajam projektam Labās gribas uzņēmējs iesniegto septiņu ideju pusfinālistus. Ar iesniegtajām idejām ikviens tiek aicināts iepazīties un par tām nobalsot mājas lapā www.labasgribasuznemejs.lv līdz 12.oktobrim!

Sociālā projekta Labās gribas uzņēmējs eksperti ir izvērtējuši visas saņemtās idejas un ir atlasījuši septiņu labāko ideju autorus: Lāsma Sanda Belova, Ina Grasmane, Raivis Hščanovičs, Andris Krauklis, Renāte Lukjanska, Aleksandrs Morozovs, Rita Riekstiņa, kuri tic, ka var uzlabot Latvijas bērnu dzīves apstākļus. No 29.septembra līdz 12.oktobrim ikviens var ietekmēt turpmāko konkursa gaitu un noteikt konkursa finālistus, kuriem būs iespēja prezentēt savu ideju žūrijai. Vairāk par idejām un to pārstāvjiem, kurus virzīt tālāk uz finālu, kā arī nobalsot var mājas lapā www.labasgribasuznemejs.lv.

www.labasgribasuznemejs.lv

«Apvienojot Labās gribas uzņēmējs projektā Reach for Change pieredzi, uzņēmējdarbības jaudu un sabiedrisko sektoru kopā, sociālie uzņēmēji, kam ir jaunas svaigas idejas bērnu dzīves uzlabošanai, saņem unikālu iespēju augt un paplašināties,» bezpeļņas organizācijasReach for Change Ziemeļeiropas reģionālais direktors Pars Viktorsons (Pär Wiktorsson).

Saskaņā ar nolikumu, trīs līdz piecu ideju finālisti, kuri būs saņēmuši lielāko balsu skaitu, kvalificēsies konkursa pēdējam posmam. Pēdējā posmā finālisti tiksies ar žūriju, kuras sastāvā būs MTG TV un radio vadītāja Latvijā Baiba Zūzena, organizācijas Reach for change pārstāvis Ronijs Šmits (Ronnie Schmidt), centra Providus pārstāve Agnese Lešinska, TV3 raidījuma Bez Tabu vadītāja Agnese Drunka un viena no veiksmīgākajiem sociāliem uzņēmumiem Ghetto Games un tā vadītājs Raimonds Elbakjans.

Latvijas pirmā Labās gribas uzņēmēja vārds un uzvārds tiks noskaidrots šī gada 23.oktobrī. Uzvarētājs iegūs vietu Sociālās uzņēmējdarbības inkubatorā: finansējumu 15 000 eiro gadā ar iespēju piedalīties inkubatorā trīs gadus (kopā 45 000 eiro). Gan uzvarētājs, gan visi finālisti, iegūs mentoru palīdzību un apmācības, kā arī morālu atbalstu un mediju uzmanību.

Nobalsojiet par idejām no 29.septembra līdz 12.oktobrim www.labasgribasuznemejs.lv!

www.labasgribasuznemejs.lv

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu