Banka «Citadele» veiks vērienīgu IT sistēmas modernizāciju

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Turpinot attīstību, banka «Citadele» šī gada nogalē veiks vērienīgu informācijas tehnoloģiju sistēmas modernizāciju, pārejot uz jaunu bankas vadības sistēmas T24 versiju.

«Lai nodrošinātu informācijas sistēmu atbilstību bankas biznesa mērķiem, esam paredzējuši būtiskas investīcijas bankas informācijas sistēmu attīstībai. Šī gada nogalē pārslēgsim bankas vadības procesus uz vienas no modernākajām bankas vadības sistēmām pasaulē T24 jauno versiju,» saka bankas «Citadele» valdes loceklis Kaspars Cikmačs.

Viņš uzsver, ka «pāreja uz šo sistēmu ir solis bankas «Citadele» biznesa stratēģijas īstenošanai un turpmākai attīstībai. Šīs sistēmas ieviešana būs pamats arī turpmāku IT uzlabojumu veikšanai, kas palīdzēs bankai pilnveidot klientu apkalpošanas servisu, uzturot to visaugstākajā līmenī, kā arī ērtāk un ātrāk izstrādāt jaunus, klientiem aktuālus bankas produktus».

Ar jaunās T24 sistēmas ieviešanu banka «Citadele» būtiski palielinās konkurētspēju tirgū.

Sistēmu T24 nodrošina Šveices kompānija «Temenos», kas ir viens no lielākajiem uzņēmumiem šajā jomā pasaules mērogā. Kompānija regulāri izstrādā jaunas programmatūras versijas, kurās tiek iekļautas banku pieprasītās inovācijas, un arī investē ievērojamus līdzekļus tirgus pētījumos, lai laicīgi pamanītu jaunas tendences globālajā finanšu industrijā.

Par banku «Citadele»

Citadele ir Latvijas vietējā banka, kas piedāvā banku, finanšu un kapitāla pārvaldības pakalpojumus. Citadeles grupas pamata tirgus ir Baltijas valstis – Latvija, Lietuva un Igaunija. Banka Citadele ir vienīgais American Express® sadarbības partneris Latvijā un Lietuvā, kam ir tiesības emitēt American Express maksājumu kartes. Baltijas Korporatīvās pārvaldības institūta pētījumā «Valsts uzņēmumu pārvaldība Baltijas valstīs» banka Citadele saņēmusi visaugstāko novērtējumu un ir atzīta par vislabāk pārvaldīto valstij piederošo uzņēmumu Baltijā. Citadeles vīzija ir kļūt par vērtīgāko vietējo finanšu grupu Baltijas valstīs. 75% mīnus vienas bankas Citadele akcijas īpašniece ir VAS «Privatizācijas aģentūra», bet 25% un viena akcija pieder Eiropas Rekonstrukcijas un attīstības bankai.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu