Uzņēmumi arvien vairāk izvēlas izmantot taksometra pakalpojumus

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Palielinoties sabiedriskā transporta biļešu cenām un drīzumā arī Rīgas pašvaldības apsaimniekoto stāvvietu cenām, arvien vairāk uzņēmumu izvēlas izmantot taksometra pakalpojumus.

Ja uzņēmuma darbiniekiem nav nepieciešama automašīna uz visu darba dienu, taksometra pakalpojumi ir laba alternatīva. Uzņēmumam nav jāmaksā par sava autoparka uzturēšanu un amortizāciju, nav jāmaksā par automašīnas stāvvietām. Tiek ieekonomēti ne tikai uzņēmuma līdzekļi, bet arī darbinieka laiks, jo nav jāuztraucas par to, vai pilsētas centrā atradīsies brīva vieta automašīnai, kā arī vienmēr ir pieejams savs privātais šoferis.

Lady Taxi ir viens no taksometru pakalpojumu sniedzējiem, kurš piedāvā plašu un kvalitatīvu pakalpojumu grozu tieši korporatīvajiem klientiem. 2014. gada vidū uzņēmums atjaunoja savu autoparku ar jaunām Toyota Corolla Verso automašīnām, savukārt 2015. gada sākumā uzņēmuma autoparku papildināja 10 jaunas videi draudzīgas Toyota Auris Touring Sports automašīnas ar hibrīddzinējiem. Kopš uzņēmumam pieder jaunākais taksometru parks Rīgā, tā klientu skaits pusgada laikā ir audzis par 43%. Šobrīd Lady Taxi apkalpo vairāk nekā 500 uzņēmumus.

«Mums īpaši patīk, ka Lady Taxi taksometru vadītājas ir sievietes. Arī Oriflame galvenās klientes ir tieši sievietes, un tas labi saskan. Turklāt Lady Taxi rūpējas arī par bērniem – ir gan sēdeklīši, gan īpaši piedāvājumi pārvadāt bērnus vienus pašus no un uz pulciņiem. Arī atjaunotais taksometru parks ar jaunajiem videi draudzīgajiem hibrīdauto ir tas, kas iepriecina Oriflame, kas arī rūpējas par savas ietekmes uz dabu mazināšanu visos ražošanas un piegādes procesos», stāsta Oriflame mārketinga direktors Baltijā Egmonts Gāliņš.

«Ar Lady Taxi sadarbību uzsākām nesen. Taksometra pakalpojumus izmantojam gan paši, gan organizējam mūsu viesnīcas viesiem sagaidīšanas starptautiskajā lidostā «Rīga». Mūs priecē, ka taksometri vienmēr ir tīri, nav piesmēķēti. Taksometra vadītājas ir atsaucīgas un profesionālas. Uzskatām, ka arī cena ir ļoti draudzīga», stāsta Riverside hotel direktore Ieva Nemirska.

«Komunicējot gan ar esošajiem, gan topošajiem mūsu sadarbības partneriem, varu izcelt piecus galvenos iemeslus, kāpēc klienti izdara savu izvēli par labu Lady Taxi. Pirmkārt, mūsu taksometra vadītājas ir sievietes. Tieši sievietes ir tās, kas rūpējas. Viņas rūpējas par klientu, par savu darba vidi, par sadarbības partneri, par citiem ceļu satiksmes dalībniekiem. Lady Taxi sievietes ir tās, kas veido unikālu auru taksometrā, kas garantē, ka katrs brauciens būs arī patīkams ceļojums. Otrais iemesls, protams, ir jaunais autoparks. Šobrīd esam taksometru pakalpojumu sniedzējs ar visjaunāko autoparku Rīgā. Daudziem uzņēmumiem ir svarīgi sadarboties ar partneri, kas izdara videi draudzīgu izvēli, tāpēc jaunie 2015. gada hibrīdauto ir trešais iemesls. Daudz uzslavas saņemam arī par taksometru tīrību un patīkamo smaržu salonā. Pēdējais, bet ne mazsvarīgākais iemesls ir tieši konkurētspējīgā pakalpojuma cena», stāsta Lady Taxi mārketinga direktore Linda Truksne.

Foto: Publicitātes foto
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu