Moderns mājoklis par vecās blokmājas dzīvokļa cenu

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Aizvien valda maldīgs priekšstats, ka jauns un moderns mājoklis ir daudziem nesasniedzams sapnis. Gaišā un prasmīgi plānotā dzīvokļu ēka Pļavniekos «Salnas 21» ir apliecinājums tam, ka dzīvoklis jaunajā projektā var būt ne vien modernāks, ērtāks un iedvesmojošāks, bet arī ekonomiski izdevīgāks, nekā mājoklis vecā blokmājā.

Ietaupa ikvienā kvadrātmetrā

«Salnas 21» ir gudri plānots dzīvokļu projekts, kurā pieejams augstākās klases komforts un sakārtota, moderna dzīves telpa par īpaši draudzīgu cenu. Galvenā «Salnas 21» vērtība ir funkcionālie dzīvokļu plānojumi – tajos efektīvi izmantots ikkatrs kvadrātmetrs, tādēļ ne iegādes brīdī, ne vēlāk, jau dzīvojot šajā ēkā, jums nebūs jāmaksā par neizmantojamu dzīvokļa platību.

«Salnas 21» dzīvokļu iegādes izmaksas ir tikai nedaudz lielākas nekā veco blokmāju dzīvokļiem. Piemēram, ņemot dzīvokļa iegādei kredītu uz 20 gadiem, mēnesī jaunais, uzreiz dzīvošanai sagatavotais dzīvoklis «Salnas 21» jums izmaksās tikai aptuveni 50 eiro vairāk nekā vecajos projektos, kur, visticamāk vēl būs nepieciešams ieguldīt būtisku summu remontā. Turklāt «Salnas 21» dzīvokļiem ir mazāki uzturēšanas izdevumi un komunālie maksājumi, kā rezultātā tikai nedaudz dārgākais dzīvoklis «Salnas 21» kopumā izmaksās pat lētāk. Piemēram, maksājumi par apkuri ir būtiski zemāki modernās siltumapgādes sistēmas, siltināto ārsienu un kvalitatīvo PVC logu dēļ. Turklāt katrs dzīvoklis ir aprīkots ar moderniem radiatoriem un individuāliem siltumskaitītājiem, kas ļauj katram regulēt siltumenerģijas patēriņu pēc paša vēlmēm un vajadzībām.

Mūsdienīga plānojuma elegance un ērtības

«Salnas 21» dzīvokļi ir projektēti tā, lai katram būtu iespēja izvēlēties piemērotāko. Ir pieejami vienas, divu un trīs istabu dzīvokļi ar dažādu platību, ar pilnu apdari vai tādi, kuru interjeru var veidot atbilstoši savām iecerēm. Turklāt dzīvokļus var arī apvienot, iegūstot ikvienai ģimenei atbilstošāko platību un plānojumu.Katram dzīvoklim ir studio tipa virtuve ar ēdamzonu, savukārt ērtākai dzīvei un mājas kārtībai guļamistabās var iebūvēt garderobes telpu. «Salnas21» iedzīvotāji ļoti novērtē, ka katram dzīvoklim ir arī balkons.

Īpaša šo dzīvokļu priekšrocība atšķirībā no padomju laiku mājām ir augstie griesti, kas rada plašuma sajūtu un paver paildus iespējas dzīvokļa iekārtošanā. Tāpat ikdienas labsajūtu uzlabo vienmēr tīra, droša kāpņutelpa, moderni lifti, sakopta vide –zaļš iekšpagalms, bruģēti celiņiunspēļu laukums bērniem.Zeme zem un ap ēku atšķirībā no daudzām vecajām blokmājām pieder pašiem dzīvokļu īpašniekiem proporcionāli viņu daļai no kopīpašuma.

«Salnas 21» atrodas attīstītā Rīgas rajonā – Pļavniekos, blakus Augusta Deglava ielai, kas ir tikai 15 minūšu brauciena attālumā no pilsētas centra. Pavisam netālu atrodas ne vien bērnudārzi un skolas ar latviešu un krievu mācību valodu, bet arī veloceliņš, sporta centri, izklaižu vietas, lielveikali un tirgus. Vienlaikus te ir apzaļumota un klusa pilsētas nomale, kur baudīt mierīgas pastaigas un atpūsties no ikdienas kņadas.

Vairāk informācijas par «Salnas 21» un projektā pieejamajiem dzīvokļiem www.salnas21.lv

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu