Kā izdevīgi un ērti iegādāties virtuves mēbeles

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jau vairākus gadus Virtuves.lv piedāvā kvalitatīvus standarta mēbeļu komponenšu izstrādājumus, no kuriem ērti var izgatavot individuāla dizaina un labas kvalitātes virtuves mēbeles. Tā kā pieprasījums pēc šā piedāvājuma arvien pieaug, mēs esam būtiski papildinājuši piedāvājuma apjomu standarta komplektācijām.

Vairāk nekā 80 dažādu izmēru korpusi ir pamatprodukts, kurš tiek izmantots katrā virtuves mēbeļu projektā. Visi šīs kategorijas produkti ir sagatavoti ideālā kvalitātē un iepakoti kvalitatīvās kartona kastēs. Mājas lapā atrodamais skapīšu sortiments ir pieejams noliktavā un nopērkams jebkurā laikā.

Atsevišķus skapīšus ar mainītiem izmēriem, kuri ir nepieciešami klientiem ar atšķirīgām vēlmēm, mēs izgatavojam 5 - 7 dienu laikā. Parasti tie ir nestandarta virtuves stūra skapji, virtuves gala skapīši un skapīši specifiskām nišām, kas ir kā papildinājums kādam noteiktam virtuves mēbeļu projektam pēc individuāla pasūtījuma.

Tieši tāpat kā skapīšus, tā arī standarta virtuves mēbeļu fasādes no dažādiem izejmateriāliem ikviens klients var nopirkt uzreiz un saņemt tās nākamās dienas laikā. Standartā ir pieejami skapīši ar gaiša koka un tumša koka lamināta fasādēm, glancētām krēmkrāsas fasādēm no MDF un baltām glancētām fasādēm, kuras pārklātas ar augstas kvalitātes skrāpējumu izturīgu akrilu.

Visas standarta fasādes savstarpēji labi kombinējas un veido dažāda stila mēbeļu dizainu. Lai izvēlētos piemērotāko fasāžu kombināciju, mēs ieteiktu klientiem atrast laiku pirms pasūtījuma veikšanas un nākt uz salonu, lai izvēlētos tās fasādes, kuras vislabāk pašam patiks.

Ja klientus ieinteresēs individuāla dizaina fasādes, tad ir jārēķinās ar lielāku virtuves mēbeļu izgatavošanas termiņu, kurš būs 3 - 6 nedēļas. Precīzs mēbeļu izgatavošanas laiks ir atkarīgs no tā, cik specifiskas fasādes klients būs izvēlējies. Kopējais fasāžu piedāvājums ir 300 – 400 dažādas formas un toņi, kurus klients arī var apskatīt mūsu salonā.

Izvēloties furnitūru, katrs pēc savas izvēles savām mēbelēm klāt var piekomplektēt augstākās kvalitātes BLUM viras ar dažādām funkcijām, Furnipart rokturus un Vauth Sagel virtuves mehānismus, kuri arī ir pieejami dienas laikā. Tikai atsevišķas specifiskas mēbeļu furnitūras pozīcijas, iespējams, būs jāgaida līdz 10 dienām.

Virtuves mēbeļu cenas pie mums ir sākot ar 394 EUR par taisnu 2100 mm garu virtuvi, līdz pat vairākiem tūkstošiem par pilnībā individuāli ražotām virtuves mēbelēm.

Papildus klientu ērtībai Virtuves.lv visiem saviem klientiem piedāvā bezmaksas skiču sagatavošanu, kas palīdzēs klientam iegūt labāko virtuves mēbeļu risinājumu savam mājoklim.

Vairāk par izvēles iespējām meklējiet mājas lapā

Virtuves mēbeļu fotogalerija, kuras izgatavotas no mūsu piedāvātajiem standartiem:

Foto: Publicitātes foto
Foto: Publicitātes foto
Foto: Publicitātes foto
Foto: Publicitātes foto
Foto: Publicitātes foto
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu