Eksportā ar pacietību, toleranci un atvērtu prātu

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Orkla Confectionery & Snacks Latvija ir viens no vadošajiem konditorejas un uzkodu uzņēmumiem Baltijas valstīs. Uzņēmums pārstāv un nes pasaulē Latvijas vārdu ar tādiem labi pazīstamiem un Latvijā mīlētiem zīmoliem kā Laima, Staburadze, Selga, Ādažu īstie Čipsi u.c..

Lai droši dotos eksporta tirgos, īpaši uz trešajām valstīm, grupas uzņēmumi izmanto «drošības tīklu» – eksporta kredīta garantijas. Sadarbība ar ALTUM šajā jomā ir jau kopš 2013.gada un riski tiek segti uz tādām valstīm kā Krievija, Baltkrievija un Izraēla. Uzņēmuma plānos ir paplašināt eksportu arī Āzijas virzienā.

Šis ir Ievas Jonsones, SIA Orkla Confectionery & Snacks Latvija eksporta direktores, pieredzes stāsts par to, kā uzņēmumam gūt panākumus eksportā – ar pacietību, toleranci un atvērtu prātu.

Intervijas ar uzņēmējiem rubrikā «Stāsti par attīstību» piedāvā Attīstības finanšu institūcija ALTUM, kas finanšu instrumentu veidā (aizdevumi, garantijas, riska kapitāls u.c.) sniedz valsts atbalstu uzņēmējiem. Noskaties ALTUM piedāvātās intervijas ar uzņēmējiem un iedvesmojies arī sava uzņēmuma attīstības plānu īstenošanai!

Uzzini vairāk par ALTUM piedāvājumu

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu