«Euromoney» atzīst Citadeles pārmaiņas par labākajām banku sektorā Centrālajā un Austrumu Eiropā

TVNET | FINANCENET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Prestižā žurnāla «Euromoney» 2016. gada aptaujā «Euromoney Awards of Excellence» Citadeles pārmaiņas atzītas par labākajām banku sektorā Centrālajā un Austrumu Eiropā («Central and Eastern Europe’s Best Bank Transformation»). Trešdien «Euromoney» sveica 600 baņķierus no visas pasaules, un ceremonija notika Londonas Tauerā.

«Restrukturizēta, rekapitalizēta un atjaunota – Citadeli vairs nevar saistīt ar neveiksmīgo aizdevēju, kas bija palicis pēc Parex iespaidīgā sabrukuma. Citadele tagad ir labās pozīcijās, lai kalpotu Latvijas ekonomikas atveseļošanai,» teikts žurnāla paziņojumā.

Bankas Citadele valdes priekšsēdētājs Guntis Beļavskis: «Sešu gadu laikā kopš bankas restrukturizācijas, uzlabojot rezultātus, esam izsnieguši vairāk nekā miljardu eiro jaunu kredītu tautsaimniecībai Baltijā. Netieši esam radījuši simtiem jaunu darba vietu uzņēmumos, kam esam devuši iespēju attīstīties.Šī visaugstākā līmeņa atzinība apliecina mūsu darbinieku un akcionāru profesionalitāti. Tā ir arī apliecinājums augstiem biznesa ideāliem, ar kādiem strādājam, un norāda, ka esam uz pareizā ceļa. Mēs vēlamies, lai Citadele kļūtu par pirmo atbildi uz jautājumu: kura ir labākā banka Baltijā iedzīvotājiem un mazajiem un vidējiem uzņēmumiem.»

«Euromoney Awards of Excellence» ir uzsākta 1992. gadā, un apbalvojumu ceremonija šogad atzīmē 25. gadskārtu. «Euromoney» žūrijā ir pieredzējuši žurnālisti, redaktori un izpētes komanda, kas veic plašu pētījumu par banku un kapitāla tirgu. Balvas par izcilību tiek pasniegtas bankām no dažādiem reģioniem, pētījumā aptverot 100 valstis visā pasaulē.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu