Līdz 25. augustam samazināta maksa studijām kādā no Turības filiālēm

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Izvēloties studēt ārpus Rīgas un noslēdzot studiju līgumu kādā no Biznesa augstskolas Turība filiālēm (Cēsīs, Jēkabpilī, Talsos vai Liepājā) līdz 2016. gada 25. augustam, studiju maksa būs EUR 350 semestrī.

Samazināta studiju maksa un pasniedzēji – nozares eksperti

Studējot Biznesa augstskolas Turība filiālēs Cēsīs, Jēkabpilī, Liepājā vai Talsos, iespējams ne tikai ietaupīt naudu un mācīties pie pieredzes bagātiem pasniedzējiem un nozaru profesionāļiem no Rīgas, bet arī būt savu māju un radinieku tuvumā. Augstskolas filiālēs darbojas pasniedzēji - pieredzējuši un zinoši augstskolu docētāji, kā arī dažādu nozaru profesionāļi un praktiķi no visas Latvijas.

Iespēja turpināt studijas bakalaura programmas 3. kursā

Iegūstot 1. līmeņa augstāko izglītību filiālē, iespējams turpināt studijas kādā no Turības bakalaura programmām Rīgā jau 3. kursā, ko izvēlējies teju katrs piektais filiāļu absolvents.

Studijas ērti apvienot ar darbu

1.līmeņa augstākās profesionālās izglītības studiju programmas ir ātrākais ceļš uz intelektuālā darba tirgu! Augstskolas filiālēs studijas notiek sestdienās, tas nozīmē, ka izglītības iegūšanu var veiksmīgi apvienot ar darbu.

Iespēja izvēlēties piemērotāko studiju programmu

Izvēloties studijas kādā no Biznesa augstskolas Turība filiālēm, iespējams apgūt vairākas studiju programmas:

- Tiesību zinātnes;

- Tiesību zinātnes (modificētā tālmācības studiju programma);

- Finanses un grāmatvedība;

- Mārketings un tirdzniecība;

- Viesmīlības serviss.

ERASMUS apmaiņas programma un ārvalstu prakse

Reģionālo filiāļu studentiem ir iespēja doties ERASMUS apmaiņas programmās un praksēs. Liepājas filiāles studenti jau paguvuši izmantot šo iespēju un devušies apgūt arī citu valstu pieredzi un mācību metodes.

Turība - praktiski labākā augstskola Latvijā!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu