«Kesko Senukai» jaunajā veikalā divkāršojis darbinieku skaitu

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Makare / LETA

Nolūkā uzlabot klientu pieredzi, būvniecības, remonta un sadzīves preču tīklu pārvaldošā kompānija «Kesko Senukai» šodien atklātajā veikalā «K Senukai» divkāršojusi darbinieku skaitu, informē uzņēmuma pārstāvji.

Iepriekš, kad jaunā veikala vietā bija «K-rauta» tīkla veikals, darbinieku skaits esot bijis ap 50, bet šobrīd - 100.

Ar trīs mēnešus ilgušo bijušā «K-rauta» veikala modernizēšanu «Kesko Senukai» sākusi visa tirdzniecības tīkla atjaunināšanu. Atjaunināšanai jau ir gatavi vēl divi veikali - viens Rīgā, Ulmaņa gatvē, otrs - Tallinā. Līdz 2020.gadam plānotas vairāk nekā 100 miljoniem eiro lielas investīcijas veikalu atvēršanai Lietuvā, Latvijā, Igaunijā un Baltkrievijā.

Astoņu «K-rauta» veikalu Latvijā un astoņu veikalu Igaunijā pārvaldīšanu «Kesko Senukai» šā gada aprīlī pārņēma no sava stratēģiskā akcionāra Skandināvijas koncerna «Kesko».

«Kesko Senukai» valdes priekšsēdētājs, Skandināvijas koncerna «Kesko» viceprezidenta Terho Kalliokosks uzsver, ka vienota tīkla pārvaldīšana palīdz vēl vairāk nostiprināt tīkla līdera lomu Baltijas valstīs, nodrošināt vienādus augstas kvalitātes apkalpošanas standartus un preču klāstu visu valstu veikalos.

«Mūsu kompāniju sadarbība nodrošina iespēju vēl vairāk stiprināt mūsu pozīcijas reģionā. Tagad kopā ar «Kesko Senukai» mēs kļūstam par piekto lielāko tirgotāju būvniecības preču segmentā Eiropā,» atzīmē Kalliokoski.

Patlaban «Kesko Senukai» pārvaldīto tirdzniecības tīklu veido 101 veikals Baltijas valstīs, kā arī 20 «OMA» veikali Baltkrievijā. Kopējais tīkla apgrozījums 2015.gadā bija 583 miljoni eiro.

«Kesko Senukai» akcijas uz pusēm pieder koncernam «Kesko» un Rakausku ģimenei Lietuvā.

«Kesko» koncerns ir viens no mazumtirdzniecības un vairumtirdzniecības līderiem Eiropā, tā apgrozījums pagājušajā gadā bija gandrīz 9 miljardi eiro. Koncerna uzņēmumos strādā vairāk nekā 45 000 darbinieku.

Jau vēstīts, ka bijušā «K-rauta» veikala Lucavsalas ielā pārveidē par «K Senukai» investēti 3,3 miljoni eiro.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu