Latvijas Pasts nākamnedēļ atklās pirmo vecākiem ar bērniem draudzīgo pasta nodaļu

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka / LETA

Nākamnedēļ Latvijas Pasts atklās pirmo pasta nodaļu, kas būšot draudzīga vecākiem ar bērniem, informē Latvijas Pasta pārstāvji.

Šī pasta nodaļa atradīsies tirdzniecības centrā «Mols». Iepazīšanās ar vecākiem draudzīgas pasta nodaļas koncepciju un šīs nodaļas atklāšana paredzēta 8.martā plkst.11.

Pasākumā piedalīsies satiksmes ministrs Uldis Augulis (ZZs), Latvijas vecāku organizācijas «Mammamuntetiem.lv» vadītāja Inga Akmentiņa-Smildziņa un AS «Latvijas Pasts» valdes priekšsēdētājs Mārcis Vilcāns.

Kā vēstīts, «Latvijas Pasts» pērn strādāja ar 62,5 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 3% vairāk nekā 2015.gadā. «Latvijas Pasts» pagājušo gadu noslēdzis ar lielāku peļņu nekā 2015.gadā, kad tā bija 3,2 miljoni eiro, taču patlaban uzņēmuma finanšu rādītāji ir provizoriski. Tajos iespējamas korekcijas, ņemot vērā, ka norēķini par starptautiskajiem sūtījumiem var prasīt pat pusgadu.

«Latvijas Pasta» pamatfunkcija ir universālā pasta pakalpojuma sniegšana, papildus nodrošinot arī komercpārvadājumu, eksprespasta, maksājumu, preses, mazumtirdzniecības un filatēlijas pakalpojumus. Kompānija vienīgais īpašnieks ir valsts Satiksmes ministrijas personā.

2015.gadā uzņēmuma apgrozījums bija 60,674 miljoni eiro, bet peļņa - 3,206 miljoni eiro.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu