«Tele2»: Sarunas būs viena no vērtīgākajām mobilo sakaru sastāvdaļām arī turpmākos gadus

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens /LETA

Interneta patēriņa pieaugums un jauno tehnoloģiju attīstība nenozīmē, ka cilvēki mazāk lietotu mobilos sakarus sarunām, līdz ar to tās ir un paliks viena no vērtīgākajām mobilo sakaru sastāvdaļām arī turpmākos gadus, aģentūrai LETA sacīja mobilo sakaru operatora «Tele2» produktu direktors Didzis Solims.

Solims arī norādīja, ka tiem «Tele2» klientiem, kas vēlas lietot tikai un vienīgi mobilos datus, iespējams iegādāties datu pieslēgumus. «Visbiežāk tas tiek izmantots planšetdatoros,» piebilda «Tele2» pārstāvis.

«Šos pakalpojumus piedāvājam jau sen, izvēle ir pietiekama, jo klientu vajadzības ir dažādas. «Tele2» datu plānu piedāvājums veidots atbilstoši mobilā interneta patēriņa tendencēm, sākot ar desmit gigabaitiem (GB) mēnesī līdz pat bezlimitam,» skaidroja Solims.

«Tele2» aizvadīto gadu noslēdza ar 105,2 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 4,8% vairāk nekā 2015. gadā. Uzņēmuma peļņa pirms procentiem, nodokļiem, nolietojuma un amortizācijas (EBITDA) no pamatdarbības sasniedza 33,6 miljonus eiro, pieaugot par 6,5%, salīdzinot ar 2015.gadu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu