«Tele2» sadārdzina tarifus, paplašinot saziņas iespējas Eiropā

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

No 1.jūnija visiem mobilo sakaru operatora «Tele2» klientiem stāsies spēkā jauni, dārgāki tarifu plāni, kuros paplašinātas sakaru iespējas Eiropas Savienības (ES) un Eiropas Ekonomiskās Zonas (EEZ) valstīs.

Pašlaik «Tele2» piedāvā tarifu plānu «Zelts 100 MB» par 5,99 eiro mēnesī, «Zelts 1,5 GB» par 8,99 eiro mēnesī, «Zelts 6 GB» par 12,99 eiro mēnesī un «Zelts Bezlimits» par 17,99 eiro mēnesī.

No pirmā jūnija spēkā stāsies tarifi «Zelts 500 MB» un «Zelts 2 GB», kuru lietotāji varēs izmantoto mobilo internetu, neierobežoti zvanīt un sūtīt SMS uz visiem tīkliem Latvijā, kā arī brīvi lietot mobilos pakalpojumus jebkurā Eiropas valstī atbilstoši tarifu plānā iekļautajam mobilā interneta apjomam par attiecīgi 8,49 eiro un 11,99 eiro mēnesī.

Tarifu plānu «Zelts 6 GB» un «Zelts Bezlimits» klienti varēs neierobežoti zvanīt un sūtīt īsziņas ne tikai Latvijā, bet arī no Latvijas uz Eiropu un Eiropā.

«Zelts 6 GB» klienti zvanīs, sūtīs un savā tarifu plānā iekļautos datus bez ierobežojumiem lietos gan Latvijā, gan arī Eiropā par 16,99 eiro mēnesī. Savukārt «Zelts Bezlimits» tarifu plāna lietotāji Latvijā turpinās lietot mobilo sakaru pakalpojumus bez ierobežojumiem un Eiropā ik mēnesi varēs izmantot mobilo internetu 6 GB apjomā par 21,99 eiro mēnesī.

Papildu tarifu plānos «Zelts 2 GB», «Zelts 6 GB» un «Zelts Bezlimits» pieejamajam mobilā interneta apjomam «Tele2» dāvinās izmantošanai planšetdatorā vai citā ierīcē vēl vienu datu pieslēgumu ar atbilstoši tarifu plānam iekļautiem 300 MB, 1 GB vai 2 GB mēnesī vēl aktīvākai mobilā interneta lietošanai gan Latvijā, gan Eiropā.

LETA jau vēstīja, ka Eiropas Parlamenta (EP) deputāti 6.aprīlī nobalsoja par viesabonēšanas piemaksu atcelšanu, kas ļaus patērētājiem esot ārzemēs lietot mobilo tālruni par tādu pašu cenu, kā mājās. Viesabonēšanas piemaksu atcelšana gaidāma šī gada 15.jūnijā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu