Itālija piedāvājumus «Alitalia» iegādei sāks pieņemt nākamajās 15 dienās

LETA/AFP
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Grūtības piedzīvojošās Itālijas lidsabiedrības «Alitalia» administratori piedāvājumus aviokompānijas iegādei sāks pieņemt nākamo 15 dienu laikā, trešdien paziņoja valdība.

Itālijas ekonomiskās attīstības ministrs Karlo Kalenda norāda, ka, lai arī nekādas pārrunas šobrīd netiek veiktas, administratori izveidos darba programmu un sagaidāms, ka viņi sāks pieņemt interesentu piedāvājumus nākamo 15 dienu laikā.

Kā ziņots, «Alitalia» akcionāri otrdien vienbalsīgi nobalsoja par ārkārtas administratīvās procedūras īstenošanu, lai turpinātu centienus atrast aviokompānijai pircēju.

Šāds lēmums pieņemts pēc tam, kad «Alitalia» darbinieki pagājušajā nedēļā noraidīja restrukturizācijas vienošanos, kas tika panākta starp uzņēmuma vadību un arodbiedrībām, lai glābtu aviokompāniju.

Itālijas likumdošana nosaka, ka administratoriem ir seši mēneši, lai izlemtu, vai pārdot daļu vai visu uzņēmumu, vai to likvidēt.

    KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
    Svarīgākais
    Uz augšu