Tūrisma aģentūras «Impro ceļojumi» peļņa pērn samazinājās par 23,4%

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Tūrisma aģentūras SIA «Impro ceļojumi» apgrozījums pērn bija 9,822 miljoni eiro, kas ir par 6,3% mazāk nekā 2015.gadā, savukārt tās peļņa samazinājās par 23,4%, sasniedzot 135 266 eiro, liecina informācija «Firmas.lv».

Vadības ziņojumā teikts, ka aizvadītajā gadā uzņēmuma darbība tika virzīta jaunu piedāvājumu sagatavošanai ceļojumiem uz Ziemeļkoreju, Ķīnu un Japānas salām un līgumreisu programmas uz Madeiras un Lanserotes salu arhipelāgu realizāciju.

Vienlaikus pērn uzņēmums strādāja pie uzņemošā tūrisma attīstības veicināšanas un autobusu parka atjaunošanas.

Atbilstoši ziņojumam, tūrisma aģentūras vadība 2017.gadā turpinās attīstīt uzņemošo tūrismu un atjaunot autobusu parku, kā arī tā strādās pie mājas lapas modernizācijas un jaunu piedāvājumu sagatavošanas uz Peru, Galapagu salām un Indonēzijas salām.

«Impro Ceļojumi» 2015.gadā strādāja ar 10,477 miljonu eiro apgrozījumu un peļņu 176 603 eiro apmērā.

«Impro ceļojumi» sniedz ienākošā un izejošā tūrisma pakalpojumus, piedāvā kompleksus tūrisma pakalpojumus, kā arī pēc pasūtījuma sniedz transporta pakalpojumus uzņēmumiem, iestādēm un privātpersonām. Kompānija ir reģistrēta 1994.gadā, un tās pamatkapitāls ir 24 073 eiro. Uzņēmuma īpašnieki ir virkne privātpersonu, starp lielākajiem ar 23,58% daļu ir Vilnis Klinovičs, Ints Mūrnieks (17,56%) un Agnese Skudra (15,06%).

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu