«Latvijas Pārtikas ražotāja» apgrozījums pērn pieauga par 22,4%

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Kompānija «Latvijas Pārtikas ražotājs» pagājušajā gadā strādāja ar 3,191 miljona eiro apgrozījumu, kas ir par 22,4% vairāk nekā gadu iepriekš, savukārt kompānijas zaudējumi bija 130 105 eiro, pretēji peļņai gadu iepriekš, liecina informācija «Firmas.lv».

Uzņēmuma vadības ziņojumā teikts, ka pērn kompānija nostiprināja savas pozīcijas tirgū, palielināja sortimentu, kā arī ieguva stabilu klientūru, kurai ir tendence palielināties.

Kompānijas vadība arī atgādina, ka uzņēmums 2015.gadā ir iegādājies ražošanas kompleksu Stūraiņu ielā 6, Rumbulā, tādējādi iegūstot un realizējot iespēju būtiski kāpināt apgrozījumu, Tādējādi kompānija ieguvusi iespēju arī turpmāk likt uzvaru uz esošo klientu apkalpošanu, kā arī jaunu klientu piesaisti un domāt eksportu ārpus Latvijas.

2017.gadā kompānijas vadība plāno koncentrēties uz esošajiem klientiem, piesaistīt jaunus klientus, kā arī būtiski palielināt sortimentu, tādējādi apgūstot jaunus tirgus ārpus Latvijas. «Kopumā tirgus vērtējams kā nedaudz augšupejošs,» norāda kompānijas vadība, piebilstot, ka uzņēmuma mērķis ir palielināt savu tirgus daļu sviestmaižu, gaļas kulinārijas, salātu, pankūku un kulinārijas segmentos.

Aģentūra LETA jau vēstīja, ka saskaņā ar «Latvijas Pārtikas ražotāja» komercdirektora Andra Freimaņa iepriekš pausto, kompānija pagājušajā gadā ir palielinājusi apgrozījumu salīdzinājumā ar gadu iepriekš, ko veicinājuši vairāki faktori, tostarp jaunu klientu piesaiste un jauni produkti, kurus kompānija laidusi apgrozībā.

LETA jau vēstīja, ka 2015.gadā «Latvijas Pārtikas ražotājs» strādāja ar 2,608 miljonu eiro apgrozījumu un 12 005 eiro peļņu.

«Latvijas Pārtikas ražotājs» ir reģistrēts 2010.gadā un kompānijas pamatkapitāls ir 2 844 eiro. Uzņēmums ražo svaigās kulinārijas produktus - salātus, pankūkas, sviestmaizes un gaļas produktus. Kompānijas īpašnieki ir Agija Dudko (90%) un Freimanis Andris (10%), liecina informācija «Firmas.lv».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu