Interneta un kabeļtelevīzijas operators «Baltcom» pērn samazinājis zaudējumus

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Interneta un kabeļtelevīzijas operatora SIA «Baltcom» apgrozījums pērn bija 17,590 miljoni eiro, kas ir par 2,2% vairāk, nekā 2015.gadā, savukārt uzņēmuma zaudējumi sarukuši par 41,4% un bija 4,651 miljons eiro, liecina «Firmas.lv» informācija.

Finanšu pārskata vadības ziņojumā norādīts, ka aizvadītajā gadā uzņēmums turpināja platjoslas tīkla modernizāciju, palielināja optiskā tīkla pārklājumu kā arī paplašināja televīzijas pakalpojumu piegādi, izmantojot optiskās infrastruktūras priekšrocības. Tāpat pārskata gadā tika uzsākts otrās paaudzes interaktīvās televīzijas platformas ieviešanas process, kuru klientiem plānots sākt piedāvāt no šā gada vidus.

2017.gadā uzņēmuma investīciju projektu un startēģiskās attīstības plānu mērķis ir paaugstināt sniegto telekomunikācijas pakalpojumu kvalitāti un stabilitāti.

2015.gadā uzņēmuma apgrozījums bija 17,216 miljoni eiro, bet zaudējumi - 7,938 miljoni eiro.

SIA «Baltcom» dibināts 1991.gadā un pilnībā pieder Luksemburgā reģistrētajam «Rpax One S.A.». Pērnā gada vidū 28,5% «Rpax One S.A.» kapitāla iegādājies ASV investīciju kompānijai «Providence Equity Partners» piederošais mobilo telekomunikāciju operators «Bite Latvija».

«Baltcom» vairākuma akcionāri caur «Rpax One S.A.» ir kompānijas «Ardian» un «Resource Partners».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu